Verkeersregelaar infraprojecten in opleiding

Amsterdam
Beveiliging 36 a0w1v00000A6XUwAAN

Kom werken bij Traffic Support, onderdeel van de Safety Group.

Functieomschrijving

Zie jij jezelf wel staan bij de mooiste infraprojecten in en rond Amsterdam? Ben jij een gastheer die graag buiten wil werken? Dan leiden we jou graag op, tot verkeersregelaar met landelijke aanstellingspas. 

Jouw dag als verkeersregelaar
Je bent klaar om je dag te starten. Als gastheer zie je er netjes uit en je hebt je materiaal op orde. Je krijgt een belletje of je klaar bent om te vertrekken en stapt vervolgens in de auto. Als je op locatie aankomt, meld je je bij de opdrachtgever. Vanaf dat moment ben jij, samen met collega’s, verantwoordelijk voor een goede doorstroming van het verkeer. Je bent een visitekaartje voor de gemeente Amsterdam. In deze levendige omgeving sta je weggebruikers altijd duidelijk en vriendelijk te woord. Je bent representatief en beheerst de Nederlandse taal.

Wie zijn wij? Traffic Support is een onderdeel van de Safety Group, wat valt onder Facilicom. Wij zijn een open en betrokken organisatie en laten je deel uit maken van een groep leuke collega’s die zich altijd 100% inzetten voor de opdrachtgever. En die opdrachtgevers bevinden zich door heel Nederland.

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als verkeersregelaar? Solliciteer dan direct! Een cv sturen is niet nodig. Je mag ook bellen met Ton of Marsha via 038-4256704.

Functie-eisen

Als verkeersregelaar:                 

 • heb je een flexibel werkhouding en geen bezwaar om in de avonden en weekenden te werken.
 • heb je een rijbewijs B.
 • is eigen vervoer een pré.
 • kan je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.
 • sta je stevig in je schoenen.
 • woon je in Amsterdam of omgeving.

Wat we je aanbieden

 • een volledige opleiding tot verkeersregelaar met landelijke aanstellingspas.
 • de afwisseling en vrijheid van het buiten werken.
 • werken bij mooie infrastructuur projecten in de gemeente Amsterdam.
 • een volledig kleding- en materialenpakket.
 • goed salaris met onregelmatigheidstoeslag, onkostenvergoeding, vakantiedagen en vakantiegeld.
 • uitzicht op vaste uren bij goede inzet en betrouwbaarheid.

Contactinformatie

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je CV.

Bedrijfsinformatie

Wil jij ook mensen blij maken?
<br>Facilicom Group is een familiebedrijf. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. In Nederland zijn we bekend van merken als Albron, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.
<br>
<br>Onze merken
<br>De bedrijven die samen Facilicom Group vormen zijn stuk voor stuk toonaangevende spelers in hun branche. Vanuit vijf divisies – Albron, Gom, Trigion, Facilicom Solutions en Incluzio – werken we aan facilitaire dienstverlening en zorg en welzijn waarbij customer excellence centraal staat. Oplossingen voor de vraagstukken waar opdrachtgevers mee te maken krijgen, die zoeken we samen. En reken maar dat we ze vinden.
<br>
<br>Onze mensen
<br>Of je nu bij ons te gast bent, met ons samenwerkt of je voor één van onze bedrijven inzet; je mag van Facilicom Group verwachten dat wij mensen centraal stellen. Organisaties zijn onze klanten, maar het zijn altijd de mensen voor wie het doen. Ondernemen? Dat doen wij verantwoordelijk en altijd mensgericht. Logisch dus dat we daar een streep onder zetten met de kernbelofte van ons merk: happy people make happy people.
<br>
<br>Onze markten
<br>Sectoren waarin we ondernemen zijn schoonmaak, geïntegreerde facilitaire diensten, beveiliging, food&catering en zorg en welzijn. Als moederbedrijf vormen we de verbindende en stuwende factor om een inspirerende omgeving in alle facetten waar te maken. Facilicom Group is behalve in Nederland actief in België, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Ons hoofdkantoor staat in Schiedam, vlakbij Europoort.
<br>
<br>Samen werken aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is de missie van Facilicom Group. Het doel is wat telt: in een veilige, gezonde en inspirerende omgeving voelen mensen zich het prettigst.<br><br>Trigion is een van de vier divisies van het familiebedrijf Facilicom Group. Echt Nederlands van oorsprong en met een omvang waar je ‘u’ tegen zegt. Maar zeg vooral jij, dan doen wij dat ook. Naast dat Trigion bij ons familiebedrijf hoort, is Facilicom Group in Nederland ook bekend van merken als GOM, Facilicom Solutions en Incluzio. Met meer dan 26.000 medewerkers is een uitdaging ons niet snel te groot.
<br><br>Bij Trigion kijken we met andere ogen naar veiligheid. Dit gaat verder dan standaard beveiligingsproducten en diensten. Trigion creëert veiligheid; hiermee leveren wij een belangrijke bijdrage aan onbezorgd leven. Zodat mensen zich kunnen focussen op wat voor hen belangrijk is. Zo bouwen we aan een aangename en inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar. We gaan op een gelijkwaardige manier met elkaar om en denken altijd met jou mee. Onze slogan? Happy people make happy people.<br><br>Safety Group is als onderdeel van Trigion uitgegroeid tot een veelzijdig dienstverlener en marktleider in verkeersregeling. We leveren diensten op het gebied van tijdelijke verkeersregeling, beveiliging van evenementen, bijzonder vervoer, reizen, ticketing, vervoersprojecten, BOA’s én opleidingen. Ons Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland (IVON) levert vakgerichte opleidingen als beroepsverkeersregelaar, BOA of Event Security Officer. Ook aanvullende trainingen als Omgaan met agressie, Bike opleidingen of de VCA training behoren tot ons opleidingsaanbod. Als medewerker van Safety Group kun je zorgen voor een veilige verkeersafwikkeling, maar ook voor een onvergetelijk evenement.

Solliciteer nu

Loading