Verkeersregelaar Amsterdam in opleiding

Amsterdam, Nederland
Beveiliging 40

Kom werken bij Traffic Support, onderdeel van de Safety Group.

Functieomschrijving

Werkte je parttime of fulltime in de horeca en ben je (tijdelijk) op zoek naar iets anders, is je toekomst als ZZP ’er op dit moment onzeker of ben je gewoon op zoek naar iets nieuws? We leiden jou met deze betaalde opleiding graag op tot parttime of fulltime verkeersregelaar met landelijke aanstellingspas. Met deze aanstellingspas kan je per direct als parttime of fulltime verkeersregelaar aan de slag in de gemeente Amsterdam.

Wat doet een parttime of fulltime verkeersregelaar?
We zijn altijd op zoek naar sociale mensen die ons team kunnen versterken in de gemeente Amsterdam. Als parttime of fulltime verkeersregelaar ben jij de gastheer of gastvrouw op de weg. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor een goede doorstroming van het verkeer. In deze functie ben je het visitekaartje van de gemeente Amsterdam en heb je, net als in bijvoorbeeld de horeca of net als ZZP ‘er, veel contact met mensen. In deze levendige omgeving sta je weggebruikers altijd duidelijk en vriendelijk te woord. Je bent daarnaast representatief en beheerst de Nederlandse taal zeer goed.

Over Traffic Support
Traffic Support is onderdeel van Safety Group, wat valt onder Facilicom. Samen met haar werknemers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de goede doorstroming van het verkeer. Na het afronden van de betaalde opleidingen, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s in de gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.
 

Functie-eisen

Als parttime of fulltime verkeersregelaar ben je gastheer of gastvrouw op de weg en:                

 • heb je een flexibel werkhouding en geen bezwaar om in de avonden en weekenden te werken.
 • ken je binnenstedelijk Amsterdam als je eigen broekzak.
 • heb je een rijbewijs B, maar kom je het liefst met fiets of OV naar je werk.
 • kan je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.
 • sta je stevig in je schoenen.
 • ben je bereid om de betaalde opleidingen VCA en VKR-TVM te halen.
 • woon je in Amsterdam of omgeving.

Wat we je aanbieden

 • Een volledige opleiding tot verkeersregelaar met landelijke aanstellingspas. (Ook zonder diploma kun je starten aan deze opleiding.)
 • De afwisseling en vrijheid van het buiten werken.
 • Werken bij mooie infra-projecten in de gemeente Amsterdam.
 • Een volledig kleding- en materialenpakket.
 • Goed salaris met onregelmatigheidstoeslag, onkostenvergoeding, vakantiedagen en vakantiegeld.
 • Uitzicht op vaste uren bij goede inzet en betrouwbaarheid (parttime of fulltime).

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature verkeersregelaar in opleiding door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Een cv meesturen is niet nodig. Wil je toch eerst meer weten? Bel dan 038 – 425 6704. Of neem rechtstreeks contact op met de recruiter. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

 

Recruiter

Ton van Nieuwpoort

E-mail
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer
06 233 897 50

Solliciteer nu

Loading