Werken met de leukste collega's?

Heb jij zin om te werken met de leukste collega’s en samen met hen een bijdrage te leveren aan de meest diverse projecten? Dan is werken als verkeersregelaar misschien wel iets voor jou! We stellen je graag voor aan Henk. Henk is verkeersregelaar en werkt al meer dan 15 jaar voor Trigion Traffic Support. Henk vertelt je in onderstaande video wat zijn werk zo leuk en interessant maakt!

g

Jezelf ontwikkelen?

Bij Trigion Traffic Support kun je jezelf op zakelijk vlak ontwikkelen, bijvoorbeeld door aanvullende opleidingen te volgen. Denk daarbij aan een basiscursus EHBO of een cursus agressiebeheersing. Maar ook op persoonlijk vlak blijf je jezelf ontwikkelen bij Trigion Traffic Support. Dat doe je samen met jouw vaste teamleider. Zo haal je het beste uit jezelf! Meer weten over ons opleidingsaanbod? Klik dan op de button hieronder.

Bekijk opleidingsaanbod

Werken op diverse projecten?

Als je werkt bij Trigion Traffic Support, werk je bij de grootste evenementen en infrawerken. Dat maakt het werk zo leuk. Geen dag is hetzelfde! Binnen Trigion Traffic Support werken we met drie divisies: Trigion Traffic Support Infra voor verkeersbegeleiding bij bouw- en infraprojecten, Trigion Traffic Support Events voor ondersteuning van evenementenorganisaties en begeleiding van de bezoekers en Trigion Traffic Support OV voor doorstroom van openbaar vervoer bij (on)geplande werkzaamheden. Bekijk de video hieronder om een indruk te krijgen van de werkzaamheden! 

Klaar om mensen op weg te helpen?

Ben je sociaal vaardig en flexibel, leer je snel en ben je er klaar voor om mensen op weg te helpen? Dan horen we graag van jou!

Bekijk vacatures

Geen passende vacatures bij jou in de buurt?

Staan er bij jou in de buurt momenteel geen passende vacatures open, maar heb je wel interesse in een functie als Verkeersregelaar, Servicemedewerker OV of Monteur Verkeersmaatregelen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op als dit wel het geval is!

Interesseformulier