Werken aan de leukste projecten?

Op ons hoofdkantoor kun je werken aan de meest uiteenlopende projecten in verschillende functies. Voor ons bedrijfsonderdeel Trigion Traffic Support kun je bijvoorbeeld als planner aan de slag. Hoe een werkdag als planner er uitziet? Dat zie je in onderstaande video!

 

Bedrijfsonderdelen

Als medewerker van Trigion Safety Group heb je te maken met veel verschillende bedrijfsonderdelen en met veel verschillende mensen. Van boa's tot verkeersregelaars en van brug -en sluiswachters tot beveiligers. Onze medewerkers houden van afwisseling en dynamiek tijdens hun werk. Dat is wat het werken bij Trigion Safety Group zo leuk en uitdagend maakt! Wil je meer weten over de bedrijfsonderdelen van Trigion Safety Group? Hieronder vind je alle informatie.

CS

Trigion Crowd Support

Trigion Crowd Support is in 2013 opgericht. Dit bedrijf, met als specialismen beveiliging, evenementenveiligheid en crowd management, voegt een extra dimensie toe aan Trigion Safety Group. Hiermee kan onder andere elke organisator van een evenement volledig ontzorgd en ondersteund worden.

TS

Trigion Traffic Support

Trigion Traffic Support is gespecialiseerd in verkeersbegeleiding bij bouw- en infrastructurele werken of bij evenementen. Dagelijks staan er tal van verkeersregelaars voor de opdrachtgever klaar, om bij het project te zorgen voor een maximale doorstroming en optimale bereikbaarheid.

City 360

Trigion City 360

Trigion City 360 ondersteunt gemeenten die toezicht en handhaving geheel of deels uitbesteden. Dit kan zijn om specifieke handhavingsprojecten te realiseren, maar ook om tijdens piekperiodes voldoende handhavers in te zetten. Daarnaast biedt Trigion City 360 volledig opgeleide brug- en sluiswachters.

VPN

VPN

VervoersProjecten Nederland is onderdeel van Trigion Safety Group en zorgt met haar kennis van planning en logistiek dat gasten en relaties snel, veilig en efficiënt naar een evenement worden vervoerd. Denk aan een (inter)nationaal congres of een grootschalig bedrijfsfeest waarvoor medewerkers uit het hele land moeten komen.

OnlineTicket

OnlineTicket

OnlineTicket is een robuust ticketing systeem dat oorspronkelijk is ontwikkeld ter ondersteuning van de organisatie van de verkeers- en vervoersstromen rondom evenementen. Inmiddels is het systeem dusdanig ontwikkeld en uitgebreid dat het ticket oplossing biedt voor elk denkbaar evenement.

IVON

IVON

Het Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland verzorgt opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid. Van trainingen om veilig te kunnen werken tot opleidingen om op strategisch niveau te kunnen adviseren. IVON bezit actuele kennis en brede praktijkervaring op het gebied van veiligheid.

KCEV

KCEV

Het Kenniscentrum Evenementenveiligheid (KCEV) is het kennisinstituut voor de ontwikkeling en verspreiding van kennis over evenementenveiligheid, gelieerd aan Trigion Safety Group. Als denktank verzamelt, onderzoekt, begeleidt en adviseert zij bij vraagstukken op het gebied van evenementenveiligheid. 

Geen passende vacatures bij jou in de buurt?

Staan er bij jou in de buurt momenteel geen passende vacatures open, maar heb je wel interesse in een functie als Projectmanager, Controller, Personeelsplanner of Recruiter? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op als dit wel het geval is!

Interesseformulier