Bij Traffic Support ben je niet alleen betrokken bij toonaangevende en populaire evenementen maar ook ondersteun jij (grote) infrastructurele projecten. Traffic Support is al vanaf 1995 toonaangevend op het gebied van Verkeers en Vervoersdiensten. Hierbij zijn de geüniformeerde verkeersregelaars een vertrouwd onderdeel van het straatbeeld geworden. 

Onze medewerkers

Onze ongeveer 500 medewerkers wonen en werken door heel Nederland. Om te zorgen dat wij bij elke inkoper en uitvoerder in de Bouw en Infra bekend raken en blijven, zoeken wij geregeld uitbreiding van ons team.

Traffic Support is daarnaast dé partij als het gaat om evenementen. Defqon.1, Concert at Sea of Mysteryland altijd al eens van dichtbij willen meemaken en tegelijkertijd je geld willen verdienen? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

VR

Werken als Verkeersregelaar

Als Verkeersregelaar ben jij, alleen of met collega's, verantwoordelijk voor een goede doorstroming van het verkeer. Bijvoorbeeld op een evenement, waar je ervoor zorgt dat de bezoekers vlot kunnen parkeren. Het is daarom belangrijk dat je weggebruikers altijd duidelijk, maar ook zeker vriendelijk te woord staat. Zijn de stoplichten ergens uitgevallen, ook dan regel jij met collega's al het verkeer. Daarnaast word je mogelijk ingezet bij wegwerkzaamheden, zodat de aannemer veilig kan asfalteren.

Bekijk vacature

OV

Werken als Servicemedewerker OV

Als Servicemedewerker Openbaar Vervoer speel je een belangrijke rol in de serviceverlening in en rondom bussen en stations. De ene keer ben je verantwoordelijk voor de instapbegeleiding van de bussen, een andere keer loop je mee in de controlediensten. Ook sta je als begeleider op belangrijke knooppunten, wat betekent dat je het aanspreekpunt bent voor reizigers. En als zich een onverwachte situatie voordoet, informeer jij de juiste personen. Bijvoorbeeld van de handhaving of politie.

Loods

Werken als Monteur Verkeersmaatregelen

Als Monteur Verkeersmaatregelen doorkruisen jij en je team heel Nederland om verkeers- en informatieborden te plaatsen. Jij bent dus, net als onze verkeersregelaars, onmisbaar voor een goede doorstroming van het verkeer en de bereikbaarheid van evenementen en locaties. Je voert werkzaamheden uit voor de grootste evenementen, maar ook bij wegwerkzaamheden en calamiteiten.

Parkeerveld

Wat wij bieden

  • Afwisseling en vrijheid
  • Cursus tot Verkeersregelaar
  • Volledig kledingpakket
  • Goed salaris

Enthousiast geworden? Bekijk dan nu al onze vacatures!

Bekijk vacatures

Geen passende vacatures bij jou in de buurt?

Staan er bij jou in de buurt momenteel geen passende vacatures open, maar heb je wel interesse in een functie als Verkeersregelaar, Servicemedewerker OV of Monteur Verkeersmaatregelen? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op als dit wel het geval is!

Interesseformulier