Toezichthouder Coronamaatregelen

Zaanstad
36 a0w1v00000CadjGAAR

Ben jij degene die ervoor zorgt dat de coronamaatregelen in Zaanstad worden nageleefd? Lees dan verder!

Functieomschrijving

In de gemeente Zaanstad houd jij toezicht en ben jij verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving van de gemeente. Geen dag zal hetzelfde voor je zijn. Je zult voornamelijk mensen aanspreken op het naleven van de maatregelen vanuit de regionale noodverordening omtrent het coronavirus. Je staat sterk in je schoenen en agressief gedrag weerhoudt jou niet van je taak. Je weet je goed te verwoorden, waardoor je ervoor zorgt dat mensen mondkapjes dragen waar dat verplicht is. Zaanstad ken jij op je duimpje en je weet precies waar je moet zijn om het overzicht goed te houden. Je hebt een scherp oog voor groepsvorming, waardoor jij voorkomt dat mensen niet anderhalve meter afstand van elkaar houden.

Dit project loopt minimaal tot 31 december 2020 en er zijn genoeg doorgroeimogelijkheden binnen City 360 om je verder te ontwikkelen in de toezicht en handhaving. Wil je meer weten? Vraag het onze recruiter!

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Nadat jij hebt gesolliciteerd, neemt een recruiter van City 360 contact met jou op om je sollicitatie met je door te nemen. Als jij aan alle functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek neemt de recruiter onder andere jouw motivatie en de verwachtingen met je door. Als het resultaat van het sollicitatiegesprek positief is, mag jij starten in de gemeente Zaanstad!

Over City 360: Voor zekerheid
Werken bij City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Wanneer jij komt werken bij City 360, werk je direct samen met je collega’s in de gemeente. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. City 360 is onderdeel van de Safety Group.

Functie-eisen

Als toezichthouder moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift is een pré;
  • Ervaring als toezichthouder is een pré;
  • Een geldig rijbewijs B;

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 20 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een gemiddeld bruto uurloon van € 11,44 (€ 9,59 excl. vergoedingen en toeslagen) en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Een baan van 36 uur per week;
  • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 en bij onze opdrachtgevers.

Solliciteer nu

Loading