Toezichthouder Coronamaatregelen

Bernheze
24 a0w1v00000A8MocAAF

Ben jij degene die ervoor zorgt dat de coronamaatregelen in Bernheze worden nageleefd? Lees dan verder!

Functieomschrijving

In de gemeente Bernheze houd jij toezicht en ben jij verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving van de gemeente. Geen dag zal hetzelfde voor je zijn. Je zult voornamelijk mensen aanspreken op het naleven van de maatregelen vanuit de regionale noodverordening omtrent het coronavirus. Daarnaast houd je toezicht op (kleine) evenementen en naarmate de jaarwisseling dichterbij komt steeds meer op overlast door vuurwerk. Als mensen klachten hebben over overlast door honden, verkeerd geparkeerde auto's, en verkeerd aangeboden afval, zijn ze ook bij jou aan het juiste adres en zorg jij ervoor dat de overlast ophoudt.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Nadat jij hebt gesolliciteerd, neemt een recruiter van City 360 contact met jou op om je sollicitatie met je door te nemen. Als jij aan alle functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek neemt de recruiter onder andere jouw motivatie en de verwachtingen met je door. Na het sollicitatiegesprek heb je een klikgesprek met een teammanager van de gemeente Bernheze. Als het resultaat van het klikgesprek positief is, mag jij starten in de gemeente Bernheze!

Over City 360: Voor zekerheid
Werken bij City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Wanneer jij komt werken bij City 360, werk je direct samen met je collega’s in de gemeente. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. City 360 is onderdeel van de Safety Group.

Functie-eisen

Als toezichthouder moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Ervaring als handhaver is een pré;
  • Een geldig rijbewijs B;

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 20 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een gemiddeld bruto uurloon van € 11,69 (€ 10,35 excl. vergoedingen en toeslagen) en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Een baan van 24 uur per week;
  • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 en bij onze opdrachtgevers.

Solliciteer nu

Loading