Teamleider / Coördinator Toezichthouders

Amsterdam
Beveiliging 40

Ben jij een echte spin in het web in vind je het leuk om veel verantwoordelijkheden en dynamiek te hebben in een baan? Dan is deze baan écht wat voor jou!

Functieomschrijving

Beschik jij over leidinggevende ervaring en ben je toe aan de volgende stap in jouw carrière? Wil jij je graag inzetten voor een leefbaar en schoon Amsterdam samen met een team van veertien enthousiaste toezichthouders? Dan is deze functie als Coördinator Toezicht zeker iets voor jou!

Hoe ziet je dag als Coördinator Toezicht er uit?

In samenwerking met je collega coördinatoren draag jij zorg voor het afval project in de stad en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het team. Je start de dag met een briefing aan de veertien toezichthouders die zich iedere dag weer inzetten voor een schoon en leefbaar Amsterdam. Je bespreekt met hen de bijzonderheden van de vorige dienst, welke stadsdelen die dag op de planning staan en deelt de koppels in zodat zij kunnen starten aan hun dienst. Tijdens de dienst coach je de toezichthouders bij hun werkzaamheden, verhelp je storingen en bewaak je de voortgang van de dag. Je staat de toezichthouders te woord wanneer zij bij je komen met vragen maar durft hen ook aan te spreken indien dat nodig is. Wanneer de dienst erop zit eindig je met een debriefing, je bespreekt wat er goed ging en waar het eventueel beter zou kunnen. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor de gemeente Amsterdam en rapporteert direct aan de projectmanager van Trigion City 360. Je beschikt dan ook over uitstekende communicatieve en schriftelijke vaardigheden.  

Lijkt het je leuk om naast je werkzaamheden de opleiding tot buitengewoon opsporingsambtenaar ( boa ) te volgen? Dan bieden wij jou de mogelijkheid tot het volgen van een betaalde opleiding zodat jij je verder kan ontwikkelen binnen de toezicht en handhaving. 

Over Trigion City 360

Trigion City 360 - specialist in toezicht & handhaving - is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega's in de gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Als coördinator toezicht moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat jij binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:

 • Eén jaar leidinggevende ervaring;
 • Een MBO 3 diploma;
 • Kennis van Excel en Word;
 • Flexibel inzetbaar ook op weekenddagen (tussen de 20 en 40 uur per week);
 • Beschikbaar tussen 06:00 en 16:00;
 • Een rijbewijs B. 

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Ervaring op doen bij een dynamische en toonaangevende gemeente!
 • Een projectgebonden toeslag waarbij het uurloon uitkomt op €13,52 bruto per uur;
 • Onregelmatigheidsvergoeding;
 • Reiskosten, maaltijd - en telefoonvergoeding;
 • Doorgroeimogelijkheden en uitzicht op een vast dienstverband bij Trigion City 360;
 • De mogelijkheid om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen bij ons eigen opleidingsinstituut IVON academy;
 • Is er een match en ken je een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €1.250,- netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA - getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus €200,- netto zijn.

Enthousiast? Dan hebben wij mogelijk een match!

Solliciteer dan direct op de vacature Coördinator Toezicht door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! ! Vergeet niet je cv te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Karen de Ruiter, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Karen de Ruiter

E-mailadres
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer

Solliciteer nu

Loading