Taxi Host

Amsterdam
Beveiliging 32 a0w1v0000071q5DAAQ

Functieomschrijving

Lijkt het je gaaf om als visitekaartje van de gemeente Amsterdam aan het werk te gaan? Ben je een echte sfeermaker en kan je goed je geduld bewaren als gastheer of gastvrouw? Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou!

Je dag als Taxi host begint…
…op het moment dat je aankomst op de standplaats, vandaag is dat Amsterdam Leidseplein. Hier los je jouw collega af en heb je een korte overdracht. Het is 2:30 uur,  mensen komen uit de kroeg en het is behoorlijk druk op de taxistandplaats. Samen met je collega’s zorg je als taxi host ervoor dat de taxi’s klaarstaan voor de passagiers en zorg je dat alles vlot en soepel verloopt. Mocht het nodig zijn spreek je de gebruikers van de taxistandplaats aan op hun gedrag. Je bent een belangrijke schakel op de taxistandplaats en zorgt met jouw rust en vriendelijkheid dat ieder de reis prettig kan vervolgen.
Als visitekaartje van de gemeente Amsterdam begeleidt je zowel taxichauffeurs als de passagiers bij de taxistandplaats. Je bewaart de rust en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt! Met jouw service zorg je ervoor dat de sfeer goed is en blijft! Naast dat je gastheer of gastvrouw bent, ben je natuurlijk ook verkeersregelaar! Wij bieden dan ook een volledige cursus tot verkeersregelaar aan!
 

Functie-eisen

  • Een flexibele houding;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
  • Je bent zelfverzekerd en staat stevig in je schoenen;

Wat we je aanbieden

  • Een parttime functie, met mogelijkheid tot fulltime werkzaamheden;
  • Een goed basissalaris met zeer positieve secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een cursus tot verkeersregelaar én een cursus agressie beheersing;
  • Werktijden tussen 22:00 en 6:00
Sollicitatieformulier
One file only.
16 MB limit.
Allowed types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.
One file only.
16 MB limit.
Allowed types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.