CS

Crowd Support

Crowd Support is in 2013 opgericht. Dit bedrijf, met als specialismen beveiliging, evenementenveiligheid en crowd management, voegt een extra dimensie toe aan Safety Group. Hiermee kan onder andere elke organisator van een evenement volledig ontzorgd en ondersteund worden.

TS

Traffic Support

Traffic Support is gespecialiseerd in verkeersbegeleiding bij bouw- en infrastructurele werken of bij evenementen. Dagelijks staan er tal van verkeersregelaars voor de opdrachtgever klaar, om bij het project te zorgen voor een maximale doorstroming en optimale bereikbaarheid.

City 360

City 360

City 360 ondersteunt gemeenten die toezicht en handhaving geheel of deels uitbesteden. Dit kan zijn om specifieke handhavingsprojecten te realiseren, maar ook om tijdens piekperiodes voldoende handhavers in te zetten. Daarnaast biedt City 360 volledig opgeleide brug- en sluiswachters.

VPN

VPN

VervoersProjecten Nederland zorgt met haar kennis van planning en logistiek dat gasten en relaties snel, veilig en efficiënt naar een evenement worden vervoerd. Denk aan een (inter)nationaal congres of een grootschalig bedrijfsfeest waarvoor medewerkers uit het hele land moeten komen.

ET

EventTravel

EventTravel is al meer dan 20 jaar lang toonaangevend in busreizen naar festivals en feesten in binnen- en buitenland. Als onderdeel van Safety Group heeft EventTravel zich ontwikkeld tot marktleider en betrouwbaar partner in georganiseerd vervoer rondom evenementen. 

OnlineTicket

OnlineTicket

OnlineTicket is een robuust ticketing systeem dat oorspronkelijk is ontwikkeld ter ondersteuning van de organisatie van de verkeers- en vervoersstromen rondom evenementen. Inmiddels is het systeem dusdanig ontwikkeld en uitgebreid dat het ticket oplossing biedt voor elk denkbaar evenement.

IVON

IVON

Het Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland verzorgt opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid. Van trainingen om veilig te kunnen werken tot opleidingen om op strategisch niveau te kunnen adviseren. IVON bezit actuele kennis en brede praktijkervaring.

KCEV

KCEV

Het Kenniscentrum Evenementenveiligheid (KCEV) is het kennisinstituut voor de ontwikkeling en verspreiding van kennis over evenementenveiligheid, gelieerd aan Safety Group. Als denktank verzamelt, onderzoekt, begeleidt en adviseert zij bij vraagstukken op het gebied van evenementenveiligheid. 

Planning

Aan de slag als Personeelsplanner

Als Medewerker Personeelsplanning zorg je voor een efficiënte inzet van personen en vervoer naar de diverse projecten. Je houdt je bezig met poulebeheer van alle verkeersregelaars en plan je de medewerkers in op de verschillende projecten door het hele land. Daarnaast word je in roulatie ingezet als projectassistent, waarbij je verantwoordelijk bent voor het in goede banen leiden van de inzet van medewerkers van die dag.

KCEV

Kernwaarden

Alle medewerkers van Safety Group herkennen elkaar in hun drijfveren en motivatie. Wij werken vanuit de kernwaarden Betrokkenheid, Integriteit en Openheid, ofwel ‘BIO’ zoals wij het samenvatten. Deze gemeenschappelijke waarden vormen de basis van ons denken en doen en zijn daarmee het stevige fundament van de dienstverlening van Safety Group.

Lees meer

Geen passende vacatures bij jou in de buurt?

Staan er bij jou in de buurt momenteel geen passende vacatures open, maar heb je wel interesse in een functie als Projectmanager, Controller, Personeelsplanner of Recruiter? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op als dit wel het geval is!

Interesseformulier