"Voor mij betekent gastvrijheid aandacht geven aan je gasten, net dat stapje extra doen en dat alles met een glimlach. Zo maak ik het verschil." - Alexander, 39 jaar

Alexander werkt sinds 1998 in de beveiliging en werkt al jaren in de evenementenbranche. Als projectmanager bij Crowd Support is hij dé gastvrije evenementenprofessional. 

Optimale veiligheid en gastvrijheid zijn onze uitgangspunten bij alles wat we doen. Dit maakt ons sterk, betrouwbaar en doelgericht. Wil jij ook werken bij Crowd Support? Er is altijd werk en je komt op de meest uiteenlopende evenementen. Van dance-events tot op het Mediapark of zelfs bij ministeries!

Wil je eerst een impressie krijgen van onze werkzaamheden? Bezoek ons YouTubekanaal of Facebookpagina voor een sfeerimpressie of neem contact op met de afdeling personeelzaken door te bellen naar (038) 425 67 42 of stuur een mail.

Kortom, ben jij op zoek naar een afwisselende, verantwoordelijke en ideale (bij)baan in een informele werkomgeving waar geen dag hetzelfde is? Versterk dan ons team en solliciteer direct!