Alex werkt al bijna 22 jaar als (horeca)beveiliger en werkte eerder bij verschillende vooraanstaande clubs. Hij is altijd scherp, oplettemd en vriendelijk. Een prima combinatie en daarom past hij bij Crowd Support.

Optimale veiligheid en gastvrijheid zijn onze uitgangspunten bij alles wat we doen. Dit maakt ons sterk, betrouwbaar en doelgericht. Wil jij ook werken bij Crowd Support? Er is altijd werk en je komt op de meest uiteenlopende evenementen. Van dance-events tot op het Mediapark of zelfs bij Ministeries!

Hero

 "Veiligheid betekent voor mij dat de gasten zorgeloos en onbevangen een feestje kunnen vieren. De festivals deze zomer gaven daar weer prachtige voorbeelden van. Blije onbezorgde mensen en een goede sfeer. Dan heb je als evenementenbeveiliger zelf ook een leuke dag."

Solliciteer nu!

 

 

Wil je eerst een impressie krijgen van onze werkzaamheden? Bezoek ons YouTubekanaal of Facebookpagina voor een sfeerimpressie of neem contact op met de afdeling personeelszaken door te bellen naar (038) 425 67 42 of stuur een mail.