Projectmanager Trigion City 360

Amsterdam
40

-

Functieomschrijving

Heb jij de touwtjes graag in handen? Denk je bij ‘accountmanagement’ niet aan een saaie kantoorbaan waar je achteroverleunt in een bureaustoel en wacht op het volgende telefoontje, maar aan lekker onderweg zijn – natuurlijk in een mooie leaseauto – en het actief benaderen van jouw klanten om ervoor te zorgen dat ze nergens omkijken naar hebben? Dan ben je misschien wel de ideale projectmanager voor ons bedrijfsonderdeel Trigion City 360.

Als projectmanager draag je zorg voor de volledige implementatie van projecten en het accountmanagement hierna. Je bent voor onze key-accounts het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de verschillende afdelingen binnen de organisatie worden voorzien van de juiste informatie, zodat jullie samen successen kunnen boeken.

Waar houd jij je als projectmanager voornamelijk mee bezig?

Je bent verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de uitgevraagde opdracht. Denk daarbij onder andere aan de inzet van personeel. Je bent betrokken en vervult een coachende rol voor jouw projectmedewerkers. Communiceren op diverse niveaus en daartussen schakelen, dat doe je moeiteloos. Daarnaast voer je contractuele en administratieve werkzaamheden nauwkeurig uit.

Trigion City 360

Veiligheid betekent ook een veilige en schone buurt. Een plek waar het fijn buiten spelen is en waar je ontspannen woont en leeft, zonder overlast. Trigion City 360 ondersteunt gemeenten bij het uitvoeren van hun veiligheidsbeleid en houdt straten en buurten schoon, heel en veilig.

Onderdeel van een familiebedrijf

Trigion City 360 is onderdeel van Facilicom Group, een familiebedrijf waar familiewaarden hoog in het vaandel staan. Misschien is dat familiegevoel ook wel de reden dat wij zoveel nadruk leggen op het werkgeluk van onze medewerkers en een blij gevoel van onze klanten. In een familie zorg je voor elkaar. Je helpt elkaar, stimuleert elkaar en zorgt ervoor dat de andere het beste uit zichzelf en zijn werk haalt. Bij Facilicom Group en dus ook bij Trigion City 360 zorgen we goed voor elkaar. Onze mensen weten dat zij gewaardeerd worden om wie zij zijn en om wat zij doen. Elke medewerker is ons visitekaartje, ons gezicht bij de klant.

Functie-eisen

-         HBO werk- en denkniveau.

-         Minimaal 2 jaar relevante werkervaring.

-         Je bent in het bezit van rijbewijs B.

-         Bij voorkeur ben je woonachtig in de driehoek Amsterdam/ Rotterdam/ Utrecht.

Wat we je aanbieden

Een uitdagende, afwisselende baan en ontzettend leuke groep collega’s. Maar dat is nog niet alles! Je krijgt van ons daarnaast:

-         Jaarcontract en uitzicht op een vast contract;

-         Bruto uurloon tussen de €17,50 en €21,59, afhankelijk van jouw ervaring;

-         13x per jaar salaris;

-         Een lease auto en een OV-businesscard;

-         Vrijheid om samen met ons je functie verder te ontwikkelen;

-         Een pensioenregeling, 24 vakantiedagen en vakantiegeld;

-         Toegang tot een online leerplatform waar je diverse trainingen en masterclasses kunt volgen;

-         Exclusieve personeelskorting op uitjes;

-         Een jaarlijks spetterend kerstfeest.

Recruiter

Liesbeth Bakker

E-mailadres
hr@safetygroup.nl

Solliciteer nu

Loading