Parttime BOA parkeercontroleur Wageningen

Wageningen, Nederland
Beveiliging 16

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van een boa-getuigschrift of zit je in de laatste fase van de opleiding handhaving, toezicht en veiligheid (HTV) en beschik je binnenkort over je boa-getuigschrift? Dan is deze functie als parttime boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou! Voor de gemeente Wageningen zijn wij per direct opzoek naar een parttime boa parkeercontroleur. 

Wat ga je doen als parttime boa parkeercontroleur?
Als parttime boa parkeercontroleur ben je voornamelijk in de gemeente Wageningen verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in de gemeente Wageningen altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over het parkeren en je bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Werkzaamheden als boa parkeercontroleur voer je voornamelijk te voet uit, daarom is het belangrijk dat je fysiek in goede conditie verkeert. Naast het handhaven van het parkeerbeleid heb jij ook jouw oren en ogen open voor andere meldingen en gebeurtenissen. 

Om de veiligheid van jou en je collega's te garanderen is het goed om te weten dat je in de gemeente Wageningen altijd in koppels werkt. Zo houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan, en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt. 

Over City 360
City 360 - specialist in toezicht & handhaving - is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega's van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Wageningen. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Functie-eisen
Als boa parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift is een pré;
  • Een geldig rijbewijs B is een pré.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat we je aanbieden

Wat we je aanbieden
Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een marktconform salaris en een onregelmatigheidstoeslag;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van €3,25 tot €10.- netto per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Een baan voor 8-16 uur in de week;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen via ons eigen opleidingsinstituut IVON Academy;
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij City 360 of bij de gemeente.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature parttime boa parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst meer weten? Bel dan met Jikke Duteweert, recruiter City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder. De werklocatie in Wageningen is goed bereikbaar vanuit de volgende plaatsen: Nijmegen, Amersfoort, Arnhem en Veenendaal. 

Recruiter

Jikke Duteweert

E-mail
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer
0611001720

Solliciteer nu

Loading