Operator / Tunnelinspecteur Maastunnel Rotterdam

Rotterdam
Beveiliging 16

Wil jij als parttime operator / tunnelinspecteur jouw bijdrage leveren aan de veiligheid in en rondom de Maastunnel in Rotterdam? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Wil jij graag een bijdrage leveren aan een vlotte en veilige doorstroming in en rondom de Maastunnel in Rotterdam? Staat veiligheid bij jou hoog in het vaandel en beschik je daarnaast over uitstekende communicatieve vaardigheden? Dan is deze functie als parttime operator / tunnelinspecteur misschien wel iets voor jou! 

Wat ga je doen als parttime operator / tunnelinspecteur Maastunnel Rotterdam?

Als tunnelinspecteur van de Maastunnel in Rotterdam is geen enkele dag hetzelfde. Je kerntaak is de doorstroming in de Maastunnel te waarborgen. Aan de ene kant doe je dit door het uitvoeren van standaard procedures, zoals het controleren van gebouwen of het oppakken van meldingen zoals graffiti die gespoten is. Aan de andere kant doe je dit door ad hoc te handelen op spoedmeldingen. Er kunnen mensen zonder brandstof in de tunnel staan, er kan een ongeluk gebeurd zijn, of een vrachtwagen heeft zich bijvoorbeeld klem gereden. Jouw taak als inspecteur is om snel op dit soort meldingen te reageren.

Uiteraard sta je er niet alleen voor. Er zijn altijd twee tunnelinspecteurs die dienst hebben. Dit betekent echter niet dat je altijd samen op pad bent, maar via de portofoons heb je eenvoudig en snel contact met elkaar. Het kan dus bijvoorbeeld zijn dat de ene inspecteur bezig is met de aansturing van de aannemers, aangezien er nog altijd wordt gebouwd in de Maastunnel, terwijl de andere inspecteur helpt met een fietsongeval. Het team van circa 6 medewerkers heeft een goede band met elkaar, en vormt een hechte basis van een leuke werkplek. Je zal een combinatie van diensten krijgen: planbare diensten en ad hoc diensten (zoals het opvangen van een zieke collega of extra ondersteuning door nachtwerkzaamheden). Uiteraard ga je dit project aan met intensieve ondersteuning en training. Vanuit Trigion City360 wordt opgeleid met behulp van certificaten. Zodra je deze hebt gehaald, kan je starten aan de opleiding door de Maastunnel.

De opleiding start zo snel mogelijk en bestaat uit twee delen. Aan de ene kant is het een E-learning voor de theorie, maar aan de andere kant zijn er ook klassikale praktijkvakken. Als afsluiting volgt er een theorie- en praktijktoets. De verwachte duur van de opleiding is 3 maanden, 2 dagen per week (max 3).

Werkdagen zijn van maandag t/m vrijdag van 06:00 tot 14:00 uur of van 14:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 18:00 uur. Incidenteel kun je ook gevraagd worden voor nachtdiensten van 22:00 tot 06:00 uur. 

Over Trigion City 360

Trigion City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de Maastunnel in Rotterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Natuurlijk breng jij ook wat zaken met je mee:

 • Minimaal MBO 4 werk- en denkniveau; 
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in woord en geschrift in Nederlandse taal;
 • Beheersing Engelse en Duitse taal (mondeling);
 • Stratenkennis van Rotterdam (rondom tunnel tracé);
 • Stressbestendigheid.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Een contract voor de duur van zeven maanden met uitzicht op een vaste aanstelling;
 • Een bruto uurloon van €10,52 bij de start en na behalen van de benodigde opleidingen €13,69;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 netto per dag;
 • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
 • Een leuke baan voor 8 tot 16 uur per week met beschikbaarheid in overleg;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen.

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature Parttime Tunnelinspecteur Maastunnel door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Toninho de Zoete, recruiter Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Karen de Ruiter

E-mailadres
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer

Solliciteer nu

Loading