Monteur verkeersmaatregelen

Zwolle, Nederland
Beveiliging 40

Kom werken bij Traffic Support, onderdeel van de Safety Group.

Functieomschrijving

Vind je het geen probleem om vroeg op te staan, ben je het liefst in de buitenlucht en draai jij je hand niet om voor fysiek zwaar werk? Dan is deze functie als fulltime monteur verkeersmaatregelen misschien wel iets voor jou!

Voor deze functie heb je geen technische opleiding nodig, maar een gezonde dosis technisch inzicht is mooi meegenomen! Dus ook als je parttime of fulltime in de horeca werkte en je op zoek bent naar iets anders, je toekomst als ZZP ‘er op dit moment onzeker is of je gewoon op zoek bent naar iets nieuws, nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We bieden jou betaalde opleidingen aan, waarna je per direct aan de slag kunt als fulltime monteur verkeersmaatregelen.

Jouw werkdag als fulltime monteur verkeersmaatregelen
In de vroege ochtenduren begint jouw dag meestal in Zwolle en heb je iedere dag een andere werklocatie. Vanaf ons kantoor in Zwolle vertrekken jij en je collega’s met een auto vol materiaal. Op locatie zorg je voor veiligheid en de juiste doorstroming van het verkeer. Aan de hand van een werktekening plaats je verkeersborden, informatieborden en wegafzettingen of je haalt deze weer op. Als het nodig is kan jij inspelen op allerlei onverwachte omstandigheden, bewaar je het overzicht en regel je soms ook het verkeer als verkeersregelaar.

Over Traffic Support
Traffic Support is onderdeel van Safety Group, wat valt onder Facilicom. Samen met onze werknemers leveren wij een belangrijke bijdrage aan de goede doorstroming van het verkeer. Na het afronden van de betaalde opleidingen, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s in bijvoorbeeld Zwolle en de Randstad. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.
 

Functie-eisen

Als fulltime monteur verkeersmaatregelingen:                

 • ben je per direct beschikbaar, fysiek sterk en heb je een flexibele werkhouding.
 • heb je verkeersinzicht en een rijbewijs B (rijbewijs BE is een pré).
 • ben je in staat om 's nachts zelfstandig in Zwolle te komen.
 • kan je Verkeers- en Vervoersplannen lezen en uitvoeren.
 • heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal
 • kan je een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) overleggen.

Wat we je aanbieden

 • De vrijheid van het buiten werken op mooie projecten van verschillende opdrachtgevers.
 • Een volledig kleding- en materialenpakket en op termijn eventueel een bedrijfsauto.
 • Een opleiding tot beroepsverkeersregelaar, BRL en VCA.
 • Eventuele scholing voor heftruckcertificaat en BE rijbewijs.
 • Goed salaris met onkostenvergoeding, nachttoeslag, pensioenopbouw, vakantiedagen en vakantiegeld.
 • Een contract van zeven maanden voor 40 uur per week, met uitzicht op verlenging.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature monteur tijdelijke verkeersmaatregelen door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Een cv meesturen is niet nodig. Wil je toch eerst meer weten? Bel dan 038 – 425 6704. Of neem rechtstreeks contact op met de recruiter. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Ton van Nieuwpoort

E-mail
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer
06 233 897 50

Solliciteer nu

Loading