(Junior) Projectmanager TS OV

Zwolle
Projectmanagement 40 a0w1v000008RtQJAA0

Standplaats Zwolle

Functieomschrijving

Heb jij een grote mate van verantwoordelijkheid? Ben je organisatorisch goed onderlegd en ben je een echte ‘spin in het web’? Kan je jezelf proactief, flexibel en stressbestendig noemen, en ben je daarnaast ook nog commercieel sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Traffic Support Openbaar Vervoer (TS OV) is een onderdeel van de Safety Group. TS OV richt zich voornamelijk op geplande en ongeplande verstoorde situaties in het openbaar vervoer. Juist op die momenten wil TS OV de reiziger op de eerste plaats zetten. Dit doen wij door onder andere te zorgen dat de bussen van het alternatieve vervoer op tijd rijden, tijdelijke voorzieningen te plaatsen zodat de verstoring voor de reiziger iets aangenamer gaat worden en routing en signing te plaatsen op en rondom de stations zodat de reiziger de weg kan vinden naar het vervangend vervoer.

                                              
    (Junior)  Projectmanager TS OV                       
                                                                              
Standplaats Zwolle

                                                                  Fulltime

Hoe ziet een werkweek er uit?
De maandag start je de dag met een kop koffie. Het werkoverleg begint, er wordt gestart met een evaluatie van de diverse stremmingen van afgelopen weekend. Is alles uitgevoerd zoals jij dit had bedacht en geregeld? Je evalueert het project op kantoor, maar ook met de klant en ziet verbetermogelijkheden voor een optimale klantrelatie. Bij het wekelijkse overleg wordt het werk verdeeld en zal jij,  als spin in het web, je collega projectmanagers ondersteunen bij de projecten die komend weekend alweer gepland staan. Tussendoor wordt je gebeld door de opdrachtgever om met spoed buscoördinatoren te leveren voor een ongeplande stremming. Je regelt met de planning dat de diensten worden ingevuld en de eventueel te nemen maatregelen voor reizigers routing & signing en stuurt de buscoördinatoren aan waar nodig. In de middag bereid je het gesprek voor, welke morgen staat gepland met je klant. Gezamenlijk bespreek je de stremmingen voor de komende maanden door. Gedurende de week tref je de laatste voorbereidingen voor de stremmingen van komend weekend. Dan is het alweer vrijdag, de week vliegt voorbij. Je sluit de week gezellig af met het team, onder het genot van een drankje op het dakterras.
 

Functie-eisen

Wat heb jij te bieden?

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Je bent servicegericht en hebt een goed probleemoplossend vermogen;
 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift; 
 • Je kunt goed met MS Office overweg en bent bekend met het werken in bedrijfssoftwarepakketten;
 • Je kan als geen ander prioriteiten stellen;
 • Je kan goed inspelen op snel wisselende behoeften binnen de organisatie;
 • Je bent nauwkeurig en in staat om procesmatig te werken.

Overige vereisten:
Je bent in bezit van rijbewijs B en je bent woonachtig in Zwolle of omgeving. Tevens ben je flexibel inzetbaar (weekenden).
 

Wat we je aanbieden

Wat hebben wij te bieden?

 • Een belangrijke en verantwoordelijke functie binnen TS OV, in een klein team met prettige collega’s.
 • Een afwisselende baan in een informele en zeer dynamische werkomgeving, zowel op kantoor als “in het veld”.
 • Vrijheid en ruimte voor eigen initiatief.
 • Een fulltime dienstverband met daarbij een passend salaris, pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld.

Contactinformatie

Ben je door het lezen van bovenstaande vacature enthousiast geworden? Klik dan op onderstaande sollicitatie-button en stuur je CV.

Solliciteer nu

Loading