Handhaver Openbaar Vervoer

Amsterdam
36 a0w1v00000BKcJBAA1

Kunnen reizigers in het openbaar vervoer in Amsterdam op jou rekenen? Lees dan verder!

Functieomschrijving

In Amsterdam houd jij toezicht en ben jij verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving van de gemeente in en rondom het openbaar vervoer. Omdat jij als handhaver in het openbaar vervoer optreedt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn voor jou. Wanneer er overlast is, gebruik jij jouw bevoegdheden en je vlotte babbel om het probleem aan te pakken. Je hebt een scherp oog voor bijvoorbeeld mensen die de coronamaatregelen niet naleven. Als mensen bij jou komen met vragen of klachten, sta jij ze met een glimlach te woord.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Nadat jij hebt gesolliciteerd, neemt een recruiter van City 360 contact met jou op om je sollicitatie met je door te nemen. Als jij aan alle functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek neemt de recruiter onder andere jouw motivatie en de verwachtingen met je door. Na het sollicitatiegesprek heb je een klikgesprek met een teammanager van het team Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte (THOR) van de gemeente Amsterdam. Als het resultaat van het klikgesprek positief is, mag jij starten in de gemeente Amsterdam!

Over City 360: Voor zekerheid
Werken bij City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Wanneer jij komt werken bij City 360, werk je direct samen met je collega’s in Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. City 360 is onderdeel van de Safety Group.

Functie-eisen

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat jij binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Een geldig RTGB-certificaat;
  • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 10 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tijdens de sollicitatieprocedure zul je een sporttest moeten afleggen.

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een gemiddeld bruto uurloon van € 15,44 (€ 10,35 excl. vergoedingen en toeslagen) en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Een baan van 36 uur per week;
  • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 en bij onze opdrachtgevers.

Solliciteer nu

Loading