Handhaver Nautische met vaarbewijs

Amsterdam
24

Wil jij als Nautische BOA jouw bijdrage leveren aan een veilige omgeving op en rond het water van Amsterdam? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om parttime aan de slag te gaan als nautische boa, om zo een bijdrage te leveren aan een veilige omgeving op en rondom het water in de gemeente Amsterdam? Dan is deze functie als parttime nautische boa misschien wel iets voor jou!  

Hoe ziet je dag als parttime nautische boa er uit?
De dag (of avond) start, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, met een briefing van de aanwezig teamleider. Na de briefing weet je met wie jij je dienst draait en waar je precies aan de slag gaat. In de gemeente Amsterdam houd je toezicht en ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de wet- en regelgeving op en rondom het water. Als nautische boa is geen dag hetzelfde. Vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel ga je geen enkele uitdaging uit de weg en indien nodig en bevoegd treed je daadkrachtig op. Je weet dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je bent er immers voor hen. Daarnaast sta je in contact met ketenpartners, waaronder de meldkamer, politie en handhaving. Je beschikt dan ook over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Kandidaten uit de omgeving van Hilversum, Utrecht, Haarlem en Alkmaar nodigen wij van harte uit om te solliciteren. 

Over City 360
City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat jij binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:

 • Een geldig BOA getuigschrift;
 • Ervaring en/of kennis van de Nautische sector;
 • Een klein vaarbewijs (of bereid zijn deze op onze kosten te behalen);
 • Een geldig rijbewijs B;
 • In goede fysieke gesteldheid;
 • Beschikbaar van donderdag t/m zaterdag van 14:00 tot 23:00.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Een marktconform salaris en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
 • Een projectgebonden toeslag op basis van ervaring;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Een baan van 24 uur per week;
 • Een netto maaltijdvergoeding van €3,25 tot €10,- per dag;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 of bij onze opdrachtgevers.

Contactinformatie
Ben je zo enthousiast geworden dat je meteen wilt solliciteren? Dat kan door je cv en motivatiebrief te uploaden, je gegevens in te vullen en te verzenden. Wil je meer weten over deze vacature voordat je solliciteert? Je kan contact opnemen met afdeling recruitment via 038-425 67 04, of neem rechtstreeks contact op met de recruiter. Haar gegevens vind je hieronder. 

Recruiter

Karen de Ruiter

E-mail
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer
06 102 445 33

Solliciteer nu

Loading