Handhaver (BOA), Amsterdam

Amsterdam
40 a0w0Y000002jof7QAA

Functieomschrijving

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren.

Jouw dag als BOA begint…
… In de gemeente Amsterdam met een briefing van de aanwezige teamleider, dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie! Deze start kan overdag zijn, maar ook in de avond of nacht. Na de briefing weet je precies waar en met wie je tijdens je dienst aan de slag gaat. Ook vandaag ben jij de spin in het web voor de gemeente Amsterdam. Vanuit jouw verantwoordelijkheidsgevoel ga je geen enkele uitdaging uit de weg en indien nodig en bevoegd treed jij daadkrachtig op.

In de gemeente Amsterdam is de functie als BOA altijd uitdagend. Dit komt vooral omdat jouw focus altijd ergens anders ligt. Natuurlijk houd jij je primair bezig met verstoringen van de leefbaarheid in de gemeente, maar de nadruk kan steeds anders liggen. Dit kan variëren van afval- en hondenbeleid maar ook met drugsoverlast of overlast en baldadigheden. Je staat nauw in contact met burgers en ketenpartners, waaronder de meldkamer, politie en handhaving. Je beschikt dan ook over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 

Functie-eisen

  • Geldig BOA-getuigschrift inclusief positief VOG (tot 10 jaar terug);
  • In het bezit van een RTGB certificaat of bereid zijn deze te willen behalen via ons eigen opleidingsinstituut IVON Academy;
  • Een geldig rijbewijs B;
  • Een eigen auto is een pré.

Wat we je aanbieden

  • Een jaarcontarct voor 36-40 uur;
  • Een salaris conform cao en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden; zoals doorbetaling van de pauzes, reis- maaltijd en telefoonvergoeding;
  • Een *tekenbonus van €1000,- wanneer je minimaal 1000 uur werkzaam bent geweest. (*let op, beperkt geldig!);
  • Een uitdagende baan van 36 -40 uur in de week;
  • Ontwikkelingsmogelijkheden via ons eigen opleidingsintistuur IVON Academy om je als BOA verder te specialiseren.
Sollicitatieformulier
One file only.
16 MB limit.
Allowed types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.
One file only.
16 MB limit.
Allowed types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.