Handhaver Afval

Amsterdam
40 a0w1v00000A90mZAAR

Wil jij als boa bijdragen aan een schoner Amsterdam? Lees dan verder!

Functieomschrijving

In Amsterdam ben jij verantwoordelijk voor het handhaven van het afvalbeleid. Dat doe je door nauw samen te werken met toezichthouders die ter plekke constateren waar, wanneer, en door wie er afval verkeerd wordt aangeboden. Jij hebt een goed oog voor detail, waardoor je processen-verbaal foutloos weet te verwerken. Daarnaast weet je goed hoe je omgaat met vragen over ontvangen boetes en kun je mensen van heldere antwoorden voorzien. Je zult je werkzaamheden voornamelijk binnen uitvoeren.

Wil je graag werken als integrale handhaver in Amsterdam, maar heb je nog geen RTGB-certificaat? Dan is deze vacature perfect voor jou! Voor meer informatie over deze vacature kun je op deze link klikken: Integrale Handhaver

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Nadat jij hebt gesolliciteerd, neemt een recruiter van City 360 contact met jou op om je sollicitatie met je door te nemen. Als jij aan alle functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek neemt de recruiter onder andere jouw motivatie en de verwachtingen met je door. Na het sollicitatiegesprek heb je een klikgesprek met een teammanager van het team Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte (THOR) van de gemeente Amsterdam. Als het resultaat van het klikgesprek positief is, mag jij starten in de gemeente Amsterdam!

Over City 360: Voor zekerheid
Werken bij City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Wanneer jij komt werken bij City 360, werk je direct samen met je collega’s in Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. City 360 is onderdeel van de Safety Group.

Functie-eisen

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat jij binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Ervaring met administratieve werkzaamheden is een pré;
  • Goede beheersing van de Engelse taal is een pré.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 20 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een gemiddeld bruto uurloon van € 15,72 (€ 10,35 excl. vergoedingen en toeslagen) en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Een baan van 36 tot 40 uur per week;
  • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 en bij onze opdrachtgevers.

Solliciteer nu

Loading