Gastheer / Gastvrouw

Amsterdam
40 a0w1v00000A8UyWAAV

Wil jij als Gastheer / Gastvrouw het visitekaartje van een veilig, schoon en leefbaar Amsterdam zijn? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Werk je momenteel parttime of fulltime in de horeca, weet je niet of je jouw baan wel kunt behouden en sta je ervoor open om een switch te maken naar een andere branche? Of ben je juist op zoek naar een parttime- of fulltimebaan in de horeca, maar wil je jouw blikveld verruimen nu de tweede golf van het coronavirus nadert en het kabinet aangescherpte maatregelen aankondigde? Dan is werken als Gastheer of Gastvrouw bij City 360 misschien wel iets voor jou!

Wie zijn wij?
City 360 is gespecialiseerd in toezicht en handhaving. Werken bij City 360 betekent een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in tal van prachtige gemeenten in Nederland. We zijn liefhebbers van wet- en regelgeving en stellen ons op als een betrouwbare en flexibele partner. Of het nu gaat om de inzet van handhavers, toezichthouders of fiscaal parkeercontroleurs. We zetten al onze kennis en ervaring in om te ondersteunen.

Helaas verkeert de horeca momenteel in zwaar weer. Als werkgever willen we ook jou ondersteunen. Dat doen we door je zekerheid te bieden. Daar staan we tenslotte voor.

Jouw rol
In de gemeente Amsterdam zijn we altijd op zoek naar sociale mensen die ons team kunnen versterken als Gastheer of Gastvrouw! Best logisch dus dat we uitkomen bij iemand die werkt of op zoek is naar een baan in de horeca. Als Gastheer of Gastvrouw kun je in de gemeente Amsterdam aan de slag als Handhaver, Toezichthouder of Fiscaal Parkeercontroleur. In deze functies heb je, net als in de horeca, veel contact met mensen en ben je constant in beweging. Je zorgt ervoor voor dat mensen de regels naleven, voor een veiliger, schoner en leefbaarder Amsterdam. Daarmee bezorg je veel Amsterdammers een glimlach op hun gezicht. Iets wat je gewend bent om te doen. Je bent nu alleen niet het visitekaartje van een kroeg, restaurant of hotel. Jij bent het visitekaartje van de gemeente Amsterdam.

Functie-eisen

 • Je hebt een positieve, vriendelijke en bovenal dienstverlenende houding;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken, voornamelijk in de avond, nacht en het weekend;
 • Je bent in het bezit van minimaal een mbo diploma niveau 2;
 • Je bent in staat om doortastend op te treden;
 • Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs.

Wat we je aanbieden

 • Een dienstverband voor een periode van zeven maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een marktconform salaris met aanvullende toeslagen;
 • Een uitgebreide cursus of opleiding;
 • Interne doorgroeimogelijkheden;
 • Een eensgezind en gezellig team van collega’s.

Solliciteer nu

Loading