Fulltime Toezichthouder Afval

Amsterdam, Nederland
Beveiliging 36

Wil jij als Toezichthouder jouw bijdrage leveren aan een schoner Amsterdam als mogelijke opstap tot de functie van Buitengewoon Opsporingsambtenaar? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Vind jij het belangrijk om jezelf in te zetten voor een schone stad en bij te dragen aan de leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Amsterdam? Dan is deze functie als fulltime toezichthouder iets voor jou!

Wat ga je doen als fulltime toezichthouder?
Als fulltime toezichthouder ben je het visitekaartje van de gemeente Amsterdam. Jij bewaart de rust, bewaakt de leefbaarheid en geeft bewoners en gasten een veilig gevoel. Voor de gemeente Amsterdam zijn we op zoek naar toezichthouders die stevig in hun schoenen staan en per direct kunnen starten. 

Je hebt een scherp oog voor detail, of het nu gaat om het controleren van door burgers aangeboden afval, het houden van toezicht op naleving van de coronaregelgeving of het handhaven van het parkeerbeleid. Bij eventuele calamiteiten of verstoringen van de veiligheid in de openbare ruimte, schat je de situatie in en bepaal je welke vervolgstappen genomen moeten worden. Samen met jouw collega's draag jij er zorg voor dat de pleinen en straten van de gemeente Amsterdam er netjes uitzien. 

Om de veiligheid van jou en je collega's te garanderen is het goed om te weten dat je altijd in koppels werkt. Zo houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan, en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als toezichthouder hebt.

Over Trigion City 360
Trigion City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je jouw diensten kunt combineren met je huidige werkzaamheden als boa en kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Functie-eisen
Als fulltime toezichthouder moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

 • Je beschikt over een positieve, vriendelijke en bovenal dienstverlenende houding;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken en bent beschikbaar voor weekenddiensten;
 • Je kunt een positief verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 

Wat we je aanbieden

Wat we je aanbieden
We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons:

 • Een leuke en afwisselende baan op verschillende projecten, in gemeente Amsterdam;
 • Een marktconform salaris met aanvullende toeslagen zoals vakantie, reistijd, reiskosten, maaltijd- en telefoonvergoeding;
 • Interne doorgroeimogelijkheden naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar, bekijk hier de vacature voor BOA in opleiding;
 • Aanvullende opleidingsmogelijkheden binnen de handhaving via ons eigen opleidingsinstituut IVON Academy;
 • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
 • Een eensgezind en gezellig team van collega’s;
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigon City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €100,- netto. Beschikt de kandidaat over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je aanbrengbonus van maar liefst €1.250,- netto!

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature fulltime toezichthouder door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je CV te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Noor Mineur, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Noor Mineur

E-mailadres
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer

Solliciteer nu

Loading