Fulltime Toezichthouder Afval

Amsterdam
Beveiliging 36

Wil jij als Toezichthouder jouw bijdrage leveren aan een schoner Amsterdam als mogelijke opstap tot de functie van Buitengewoon Opsporingsambtenaar? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben jij communicatief en daadkrachtig? Wil jij je graag inzetten voor een leefbaar en schoon Amsterdam binnen een team van veertien enthousiaste toezichthouders? Dan is deze functie als Fulltime Toezichthouder zeker iets voor jou!

Hoe ziet je dag als Fulltime Toezichthouder er uit?

In samenwerking met je collega toezichthouders draag jij zorg voor het afval project in de stad en ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse afvalcontroles. Je start je werkdag met een briefing waarbij de bijzonderheden van de vorige dienst worden besproken, welke stadsdelen die dag op de planning staan en je wordt in koppels verdeelt zodat je kunt starten aan je dienst. Tijdens je dienst is het belangrijk dat je een scherp oog hebt voor detail tijdens het controleren van door burgers aangeboden afval. Ook verhelp je storingen en sta je bewoners en gasten vriendelijk te woord wanneer ze bij je komen met vragen. Daarnaast beschik je over goede schriftelijke vaardigheden voor het opstellen van correcte rapportages. Gezien je in koppels werkt is het prettig dat je zowel zelfstandig als in teamverband kan werken. Zo houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan, en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als toezichthouder hebt. Wanneer je dienst erop zit, eindig je met een debriefing waarin besproken wordt wat er goed ging en waar verbeterpunten zitten. Op deze manier draag jij, samen met je collega toezichthouders, er zorg voor dat de pleinen en straten van de gemeente Amsterdam er netjes uitzien.

Wil je graag doorgroeien binnen de toezicht en handhaving? Bij potentie bieden wij jou de mogelijkheid om in aanmerking te komen tot onze betaalde opleiding tot boa! 

Over Trigion City 360

Trigion City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je jouw diensten kunt combineren met je huidige werkzaamheden als boa en kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

  • Als fulltime toezichthouder moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:Je beschikt over een vriendelijke en bovenal dienstverlenende houding;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; 
  • Je kan dagdiensten werken (07:00 tot 16:00) en bent beschikbaar voor weekenddiensten;
  • Je kunt een positief verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B. 

Wat we je aanbieden

We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons:

  • Een leuke en afwisselende baan op verschillende projecten, in gemeente Amsterdam;
  • Een marktconform salaris met aanvullende toeslagen zoals vakantie, reistijd, reiskosten, maaltijd- en telefoonvergoeding;
  • Interne doorgroeimogelijkheden naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar, bekijk hier de vacature voor BOA in opleiding;
  • Een eensgezind en gezellig team van collega’s;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €200,- netto. Beschikt de kandidaat over een BOA - getuigschrift? Dan ontvang je een aanbrengbonus van maar liefst €1.250,- netto!Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature fulltime toezichthouder door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je CV te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Neem dan contact op met Karen de Ruiter, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder

Recruiter

Karen de Ruiter

E-mailadres
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer

Solliciteer nu

Loading