Fulltime Handhaver Parkeercontroleur

Loon op Zand, Nederland
Beveiliging 40

Wil jij als boa werken in de gemeenten Loon op Zand en Den Bosch? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om fulltime aan de slag te gaan als boa parkeercontroleur, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeenten Loon op Zand en Den Bosch? Dan is deze functie als fulltime boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou.  

Wat ga je doen als boa parkeercontroleur?
Als fulltime boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Den Bosch verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in gemeente Den Bosch altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over parkeren en bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Werkzaamheden als boa parkeercontroleur voer je voornamelijk te voet uit, maar je bezoekt soms ook nabijgelegen dorpen met de auto.

Naast werkzaamheden als boa parkeercontroleur in Den Bosch houd je in de gemeente Loon op Zand toezicht en ben je tevens verantwoordelijk voor het handhaven van de wet- en regelgeving in de gemeente Loon op Zand. Als boa is geen dag hetzelfde. Je voert controlerondes uit, gaat af op meldingen van burgers en signaleert afwijkingen en overtredingen. Ook ben je in de gemeente Loon op Zand verantwoordelijk voor onder andere het handhaven van het honden-, parkeer- en afvalbeleid. Burgers in de gemeente Loon op Zand ervaren veel overlast door verkeerd geparkeerde voertuigen en verkeerd aangeboden afval of bijplaatsingen. Jouw inspanningen leiden tot een positievere beleving.

Vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel ga je geen enkele uitdaging uit de weg en indien nodig en bevoegd treed je daadkrachtig op. Je weet dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je bent er immers voor hen. Daarnaast sta je in contact met ketenpartners, waaronder de meldkamer, politie en handhaving. Je beschikt dan ook over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Om de veiligheid van jou en je collega’s te garanderen, werk je in de gemeenten Den Bosch en Loon op Zand altijd in koppels. Jullie houden elkaar scherp, vullen elkaar aan en leren van elkaar.

Functie-eisen

Als parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig BOA getuigschrift;
  • Ervaring als (fiscaal) parkeercontroleur is een pré;
  • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een marktconform salaris op basis van ervaring met een onregelmatigheidstoeslag;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 netto per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Een afwisselende baan van 40 uur per week;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 en bij onze opdrachtgevers.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Toninho de Zoete, recruiter City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Toninho de Zoete

E-mail
t.dzoete@city360.nl
Telefoonnummer
06 517 612 70

Solliciteer nu

Loading