Fulltime BOA Parkeercontroleur

Arnhem
Beveiliging 36

Beschik jij over een boa-getuigschrift en wil jij graag een bijdrage leveren aan het parkeerbeleid van Arnhem? Lees dan gauw verder!

Functieomschrijving

Ben jij in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om fulltime aan de slag te gaan als boa parkeercontroleur, om zo een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en de veiligheid in de gemeente Arnhem? Dan is deze functie als fulltime boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou!

Wat ga je doen als boa parkeercontroleur?
Als fulltime boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Arnhem verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in de gemeente Arnhem altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over het parkeren en je bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Daarnaast houd jij jouw oren en ogen open voor zwerfafval, bijplaatsingen, het naleven van de Corona maatregelen en eventuele andere excessen. Deze bevindingen geef jij vervolgens door aan jouw collega's in van de openbare ruimte.

Over City 360
City 360 - specialist in toezicht & handhaving - is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega's van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Arnhem. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Functie-eisen
Als boa parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Ervaring als (fiscaal) parkeercontroleur is een pré;
  • Je kan omgaan met een PDA systeem;
  • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat we je aanbieden

Wat we je aanbieden
Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een marktconform salaris en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van €3,25 tot €10.- netto per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Een baan voor 36 uur in de week;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij City 360 of bij onze opdrachtgevers.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst meer weten? Bel dan met Jikke Duteweert, recruiter City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.

Solliciteer nu

Loading