Fulltime BOA Camera-observant Gorinchem

Gorinchem
Beveiliging 40

Beschik jij over een boa-getuigschrift en heb jij een goed oog voor details? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om fulltime aan de slag te gaan als boa, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Gorinchem? Dan is deze functie als fulltime boa misschien wel iets voor jou! 

Wat ga je doen als fulltime BOA camera observant?

Als fulltime camera observant bewaak jij zelfstandig de orde in de openbare ruimte van gemeente Gorinchem. Geen enkel detail ontgaat jou en jij handelt adequaat als jou iets opvalt. Je speurt naar bijzonderheden en strafbare feiten zoals vernieling, heling of wildplassen. Het is belangrijk dat jij de beelden goed begrijpt zodat jij die informatie kan doorgeven aan jouw collega's, de meldkamer of de politie van gemeente Gorinchem. Daarnaast kan het natuurlijk ook zo zijn dat je collega's op straat een extra oogje nodig hebben bij calamiteiten. Door deze verantwoordelijkheid is het belangrijk dat jij beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. 

Over Trigion City 360

Trigion City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Trigion Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij Trigion City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Gorinchem. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Als boa moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Ervaring met het observeren van camerabeelden is een sterke pré;
  • Beschikbaar van maandag t/m zondag;
  • Beschikbaar tijdens vroege, avond- en nachtdiensten;
  • Een geldig rijbewijs B is een pré.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat we je aanbieden

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een bruto uurloon van €13,56 excl. toeslagen;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • Een baan voor 40 uur in de week;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst meer weten? Bel dan met Pieter Löwenthal, recruiter bij Trigion City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Pieter Löwenthal

E-mailadres
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer
Pieter

Solliciteer nu

Loading