Evenementenbeveiliger

Flevoland
Beveiliging 40 a0w1v0000071fnZAAQ

Functieomschrijving

Jij bent zelfverzekerd en wilt als beveiliger parttime op de grootste evenementen werken en dit op de mooiste locaties in de omgeving Noord-Holland. In deze flexibele parttime baan straal je als beveiliger het vertrouwen uit waar collega’s op kunnen bouwen. Je bent dan ook in het bezit van een Beveiliger 2 of Event Security Officer diploma. Of wil jij door middel van een betaalde opleiding beveiliger worden, klik dan op deze link https://werkenbij.safetygroup.nl/bijbaan-evenementenbeveiliger?utm_sour…

Jouw dag als beveiliger
Van te voren krijg jij te horen bij wat voor een evenement je komt te staan. Naast muziek-, media, en sportevenementen hebben wij ook beurzen en congressen. Zie jij jezelf al staan bij Defqon of bij The Voice of Holland? 

Klaar voor het evenement? Let’s go! Jij zorgt ervoor dat je op tijd op locatie aankomt, waar je je vervolgens meldt bij de personeelscoördinator. Hier krijg je te horen in welk team je de werkzaamheden uitvoert. Deze kunnen variëren van fouilleren tot vaste post, van visiteren tot front stage en van vaste routes lopen tot backstage artiesten begeleiden. Jij bent een echte teamspeler en in dat team verstaan jullie elkaar zonder woorden. Zeker op piektijden. Vertrouwen en verantwoordelijkheid zijn daarbij natuurlijk belangrijk.

Functie-eisen

Wat bieden wij jou?

  • Afwisseling, sfeer en gezelligheid
  • Dynamiek en uitdaging binnen beveiliging
  • Professionele en enthousiaste collega’s
  • Een cao-conform salaris, vakantiedagen, vakantiegeld EN reistijdenvergoeding
  • Reiskostenvergoeding
  • Kledingpakket

Wat we je aanbieden

Wat bied jij ons?

  • Flexibele houding
  • Beschikbaarheid buiten reguliere werktijden (weekenden, avonden, nachten en feestdagen)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • In het bezit van MBO 2 beveiliging óf het Event Security Officer diploma (of bereid bent deze op onze kosten te halen)

Ben je enthousiast na het lezen van bovenstaande vacature? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton en stuur je cv en korte/duidelijke motivatiebrief! Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen Niek Tijhuis (Recruiter Crowd Support) via het nummer 038-4256704 of stuur even een mail naar recruitment@safetygroup.nl

Crowd Support is een business unit van de Safety Group, wat onderdeel uit maakt van Facilicom.

Sollicitatieformulier
One file only.
16 MB limit.
Allowed types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.
One file only.
16 MB limit.
Allowed types: txt rtf pdf doc docx odt ppt pptx odp xls xlsx ods.