DHW Controleur

Peel en Maas
Beveiliging 40 a0w1v00000AV61BAAT

Heb jij jouw DHW-certificaat en sta je te trappelen om hem te gebruiken? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Als DHW-controleur houd jij toezicht op de Drank- en Horecawet in Peel en Maas. Omdat je in verschillende gemeentes en onder verschillende omstandigheden werkt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn voor jou. De ene dag houd je toezicht bij een voetbalkantine, de andere dag controleer je supermarkten en slijterijen op de naleving van de DHW. Daarnaast zul je regelmatig toezicht houden op evenementen en horecagelegenheden. Je kent de Drank- en Horecawet op je duimpje en je weet als geen ander overtredingen op te sporen en te sanctioneren.

Over City 360: Voor zekerheid
Werken bij City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Wanneer jij komt werken bij City 360, werk je direct samen met je collega’s in Peel en Maas. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. City 360 is onderdeel van de Safety Group.

Functie-eisen

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Een geldig DHW-certificaat;
  • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 10 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een gemiddeld bruto uurloon van € 11,92 (€ 10,56 excl. vergoedingen en toeslagen) en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 en bij onze opdrachtgevers.

Contactinformatie

Zie jij jezelf al werken als DHW-controleur in Peel en Maas en voldoe jij aan alle eisen? Solliciteer dan door je gegevens hieronder in te vullen, je cv te uploaden, en op de verzendknop te drukken!

Wil je meer weten over deze vacature voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Robert van der Meer, recruiter City 360. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06 - 11 001 720 of e-mailadres r.vandermeer@city360.nl

Solliciteer nu

Loading