DHW Controleur

Nederland
Beveiliging 40 a0w1v00000717qNAAQ

Heb jij jouw DHW-certificaat en sta je te trappelen om hem te gebruiken? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Als DHW-controleur houd jij toezicht op de Drank- en Horecawet in verschillende gemeentes. Omdat je in verschillende gemeentes en onder verschillende omstandigheden werkt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn voor jou. De ene dag houd je toezicht bij een voetbalkantine, de andere dag controleer je supermarkten en slijterijen op de naleving van de DHW. Daarnaast zul je regelmatig toezicht houden op evenementen en horecagelegenheden. Je kent de Drank- en Horecawet op je duimpje en je weet als geen ander overtredingen op te sporen en te sanctioneren.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Nadat jij hebt gesolliciteerd, neemt een recruiter van City 360 contact met jou op om je sollicitatie met je door te nemen. Als jij aan alle functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek nemen de recruiter en jouw toekomstige coördinator onder andere jouw motivatie en de verwachtingen met je door. Als het resultaat van het gesprek positief is, mag jij starten als DHW-controleur!

Over City 360: Voor zekerheid
Werken bij City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Wanneer jij komt werken bij City 360, werk je direct samen met je collega’s in jouw standplaats. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. City 360 is onderdeel van de Safety Group.

Functie-eisen

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Een geldig DHW-certificaat;
  • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 20 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een gemiddeld bruto uurloon van € 11,92 (€ 10,56 excl. vergoedingen en toeslagen) en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 en bij onze opdrachtgevers.

Contactinformatie

Zie jij jezelf al werken als DHW-controleur en voldoe jij aan alle eisen? Solliciteer dan door je gegevens hieronder in te vullen, je cv te uploaden, en op de verzendknop te drukken!

Wil je meer weten over deze vacature voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Robert van der Meer, recruiter City 360. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06 - 11 001 720 of e-mailadres r.vandermeer@city360.nl

Solliciteer nu

Loading