Werken bij City 360 betekent een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in tal van prachtige gemeenten in Nederland. We zijn liefhebbers van wet- en regelgeving en stellen ons op als een betrouwbare en flexibele partner. Of het nu gaat om de inzet van BOA's, toezichthouders of camera-observanten. We zetten al onze kennis en ervaring in om te ondersteunen.

BOA

Werken als BOA in Amsterdam

Als BOA ben je de spin in het web voor de gemeente en voer je tal van uitdagende werkzaamheden uit met leuke, eensgezinde collega's. Zo kun je belast zijn met de overlast binnen een gemeente, waarbij jij je primair bezighoudt met verstoringen van de leefbaarheid. Zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger is hierbij van essentieel belang. Daarnaast sta je in contact met ketenpartners, waaronder de meldkamer, politie en handhaving. 

Bekijk vacature

FPC

Werken als Fiscaal Parkeercontroleur

Als Fiscaal Parkeercontroleur voer je te voet of in een voertuig controlerende werkzaamheden uit. Je bent de ogen en oren van de gemeente. Opgedane informatie deel je met ketenpartners, waaronder de meldkamer, politie en handhaving en mogelijkerwijs moet je mensen informeren en verwijzen. Dit laatste draagt bij aan het sociale aspect van het vakgebied. Daarnaast kan er bij een incident of calamiteit een beroep op jou worden gedaan.

Toezichthouder

Werken als Toezichthouder

Als Toezichthouder ben jij het visitekaartje van de gemeente. Jij hebt een scherp ook voor detail en bewaart tegelijkertijd het overzicht. Bij eventuele calamiteiten of verstoringen van de veiligheid in de openbare ruimte, ben jij degene die de vervolgstappen in gang zet. Het is aan jou om de situatie op dat moment dusdanig in te schatten, dat de gewenste vervolgstappen worden genomen. Mede daardoor geef jij de bewoners en gasten van de gemeente een veilig gevoel.

B&S

Werken als Brug- en Sluiswachter

Als Brug- en Sluiswachter word je ingezet voor diverse objecten in de gemeente Kaag en Braassem. Je werkt mee aan het vergroten van de veiligheid en doorstroming op de waterwegen en bent het aanspreekpunt voor zowel het verkeer op het water als het verkeer op de weg.

Embleem

Wat wij bieden

  • Flexibele werktijden
  • Uitgebreide opleidingen
  • Bijdragen aan de leefbaarheid
  • Interne doorgroeimogelijkheden

Enthousiast geworden? Bekijk dan nu al onze vacatures! 

Bekijk vacatures

Geen passende vacatures bij jou in de buurt?

Staan er bij jou in de buurt momenteel geen passende vacatures open, maar heb je wel interesse in een functie als Toezichthouder, BOA, Fiscaal Parkeercontroleur of Brug- en Sluiswachter? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op als dit wel het geval is!

Interesseformulier