Klaar om een bijdrage te leveren?

Wil jij een bijdrage leveren aan de veiligheid en leefbaarheid van Nederland? Bekijk dan de video hieronder en ontdek hoe divers, leuk én uitdagend het werk bij Trigion City 360 is. 

r

Klaar om de uitdaging aan te gaan?

Je krijgt de kans om jezelf te laten zien, in prachtige gemeenten door heel Nederland. Grijp jij die kans aan? Dan zorgen wij ervoor dat je over voldoende doorgroeimogelijkheden beschikt. Wanneer je flexibiliteit toont kun je met aanvullende opleidingen, zoals een EHBO-basiscursus of cursus agressiebeheersing, ver komen. Meer weten over ons opleidingsaanbod? Klik dan op de button hieronder.

Bekijk opleidingsaanbod

Klaar voor een carrière in de handhaving?

Ben je communicatief vaardig en oplossingsgericht, beschik je over een goede conditie en ben je enthousiast geworden over een baan in de handhaving? Dan horen we graag van jou!

Bekijk vacatures

Geen passende vacatures bij jou in de buurt?

Staan er bij jou in de buurt momenteel geen passende vacatures open, maar heb je wel interesse in een functie als Toezichthouder, BOA, Fiscaal Parkeercontroleur of Brug- en Sluiswachter? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op als dit wel het geval is!

Interesseformulier