Brugbedienaar gemeente Kaag en Braassem

Kaag en Braassem
Beveiliging 24

Wil jij je inzetten voor de veiligheid van het weg- en waterverkeer binnen de gemeente Kaag en Braassem? Lees dan snel verder!

Functieomschrijving

Beschik je over een klein vaarbewijs en lijkt het je leuk om parttime of fulltime aan de slag te gaan als brugbedienaar, om zo een bijdrage te leveren aan de veiligheid van het weg- en waterverkeer? Dan is deze functie als parttime brugbedienaar Gemeente Kaag en Braassem misschien wel iets voor jou.

Wat ga je doen al parttime brugbedienaar gemeente Kaag en Braassem?

Als parttime brugbedienaar ben je verantwoordelijk voor de bediening van de bruggen in de gemeente kaag en Braassem. De dag start met schouwen van het te bedienen object en de directe omgeving. Natuurlijk controleer je ook alle zichtbare onderdelen van het object om er zeker van te zijn dat alles naar behoren werkt. Constateer je geen bijzonderheden? Dan geef je aan dat het object kan worden bediend en is het wachten op de eerste klant. Je werkt in een herkenbaar uniform en ben voor zowel het verkeer op het water als op de weg het eerste aanspreekpunt. Communiceren en helpen is voor jou vanzelfsprekend.

En met jouw liefde voor het (vaar)water is onze vereiste voor een klein vaarbewijs natuurlijk geen probleem! En geen zorgen, wij zorgen ervoor dat je kleding en materialen tot je beschikking hebt om je werk zo goed mogelijk te kunnen uitvoeren!

Over Trigion City 360

Werken bij Trigion City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. Trigion City 360 is onderdeel van de Safety Group.

Functie-eisen

Bij ons kun je helemaal jezelf zijn. Natuurlijk vragen we ook iets van je: 

  • Je beschikt over een klein vaarbewijs;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en bij voorkeur eigen vervoer;
  • Je kunt een VOG overleggen;
  • Aantal dagen beschikbaarheid in overleg.

Wat we je aanbieden

Als jij ons verrijkt met jouw inzichtelijk vermogen, dan staan daar natuurlijk zaken tegenover! Zo krijg je van ons:

  • Marktconform salaris met onregelmatigheidstoeslag en reiskostenvergoeding;
  • Aanvullende vergoedingen zoals vakantie, reistijd, maaltijd- en telefoonvergoeding;
  • De mogelijkheid om zelf je beschikbaarheid in te plannen;
  • Een leuke en zelfstandige baan in een prachtige omgeving aan het water!
  • Een volledig kleding- en materialenpakket;
  • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €200,- netto. 

Enthousiast?

Solliciteer dan direct op de vacature parttime / fulltime brugbedienaar gemeente Kaag en Braassem door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Karen de Ruiter, recruiter Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Karen de Ruiter

E-mailadres
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer

Solliciteer nu

Loading