BOA parkeercontroleur fulltime

5038 TC Tilburg, Nederland
Beveiliging 40

Beschik jij over een boa-getuigschrift en wil jij graag een bijdrage leveren aan het parkeerbeleid in Tilburg? Lees dan gauw verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om fulltime aan de slag te gaan als boa parkeercontroleur, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Tilburg? Dan is deze functie als fulltime boa parkeercontroleur misschien wel iets voor jou.  

Wat ga je doen als boa parkeercontroleur?
Als fulltime boa parkeercontroleur ben je in de gemeente Tilburg verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert de suspects en geeft opvolging op straat. Je staat mensen in gemeente Tilburg altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over parkeren en bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Werkzaamheden als boa parkeercontroleur voer je voornamelijk te voet uit, maar je bezoekt soms ook nabijgelegen dorpen met de auto. Daarnaast houd jij jouw ogen en oren open voor zwerfafval, bij plaatsingen, de Corona maatregelen en andere excessen. 

Over City 360
City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Tilburg. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Als parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig boa-getuigschrift;
  • Ervaring als (fiscaal) parkeercontroleur is een pre;
  • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een marktconform salaris met een onregelmatigheidsvergoeding;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 netto per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Een baan voor 40 uur in de week;
  • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen via ons eigen opleidingsinstituut IVON academy;
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij City 360 of bij onze opdrachtgevers.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa parkeercontroleur Woerden door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Toninho de Zoete, recruiter City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder. 

Recruiter

Toninho de Zoete

E-mailadres
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer

Solliciteer nu

Loading