BOA in Opleiding Openbaar Vervoer

Amsterdam, Nederland
Beveiliging 36

Wil jij buitengewoon opsporingsambtenaar in het openbaar vervoer in Amsterdam worden? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je beveiliger of in een andere functie actief in de beveiliging en klaar voor de volgende stap in jouw carrière, wil je een eerste stap zetten richting een carrière bij de politie of ben je gewoon toe aan een nieuwe uitdaging? Dan is de opleiding tot fulltime boa misschien wel wat jij zoekt. 

Hoe ziet je dag als fulltime boa openbaar vervoer er uit?

De dag (of avond) start, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, met een briefing van de aanwezig teamleider. Na de briefing weet je met wie jij je dienst draait en waar je precies aan de slag gaat. In de gemeente Amsterdam houd je toezicht en ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de wet- en regelgeving in en rondom het openbaar vervoer. Als boa ov is geen dag hetzelfde. Jij houdt je primair bezig met verstoringen van de leefbaarheid in en rondom het openbaar vervoer. Daarnaast spreek je mensen aan op het naleven van de coronamaatregelen.

Vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel ga je geen enkele uitdaging uit de weg en indien nodig en bevoegd treed je daadkrachtig op. Je weet dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je bent er immers voor hen.

Over City 360
City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.
 

Functie-eisen

Functie-eisen
Als fulltime boa ov moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat je binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:

 • Je bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 3 diploma;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hebt affiniteit met de wet- en regelgeving;
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Ervaring als beveiliger of in een andere functie in de beveiliging is een pré.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tijdens de sollicitatieprocedure zul je een sporttest moeten afleggen.

Wat we je aanbieden

Wat we je aanbieden
We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons:

 • Een salarisindicatie tussen de €1.934,- en €2.903,- bruto per maand op basis van ervaring;
 • Onregelmatigheidstoeslag;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Een baan van 36 uur per week;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij City 360 of de gemeente.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa ov door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Toninho de Zoete, recruiter City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Toninho de Zoete

E-mail
t.dzoete@city360.nl
Telefoonnummer
06 517 612 70

Solliciteer nu

Loading