BOA in Opleiding

Amsterdam
Beveiliging 36

Wil jij buitengewoon opsporingsambtenaar in de openbare ruimte in Amsterdam worden? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben jij beveiliger of in een andere functie actief in de beveiliging en klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Of wil je juist een eerste stap zetten richting een carrière bij de politie? Dan is de opleiding tot fulltime boa misschien wel wat jij zoekt. 

Als boa in opleiding stomen we jou in 10 weken klaar voor dit mooie vak. We bieden je een betaalde opleiding tot boa aan, waarna je (na een positief klikgesprek) per direct aan de slag kunt bij de gemeente Amsterdam. Wil je meer weten over wat je te wachten staat tijdens deze betaalde opleiding? Klik dan op de volgende link: https://werkenbij.safetygroup.nl/nieuws/jezelf-laten-omscholen-tot-boa-dit-staat-je-te-wachten

Wat ga je doen als fulltime BOA?
Als fulltime boa, ook wel buitengewoon opsporingsambtenaar genoemd, houd je toezicht en ben je verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving in de gemeente Amsterdam. Door de goede verbinding tussen Amsterdam en Schiphol, is de stad makkelijk bereikbaar voor toeristen. Zij reizen met de bus of trein vanaf Station Schiphol Airport in no-time naar de binnenstad. Dat maakt Amsterdam een levendige stad. Omdat jij daar als integrale handhaver optreedt, is voor jou geen dag hetzelfde. Bij overlast gebruik je jouw bevoegdheden om het probleem aan te pakken. Je staat sterk in je schoenen en kunt met jouw communicatieve vaardigheden burgers op de juiste manier (en natuurlijk met een glimlach) te woord staan. Je hebt een scherp oog voor bijvoorbeeld afval dat verkeerd wordt aangeboden, maar staat ook klaar voor mensen die vragen of klachten hebben.  

Over City 360
City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Na het afronden van de betaalde opleiding, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

 

Functie-eisen

Functie-eisen
Als fulltime boa moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat je binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:

  • Je bent in het bezit van minimaal een MBO niveau 3 diploma;
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt affiniteit met de wet- en regelgeving;
  • Een geldig rijbewijs B;
  • Ervaring als beveiliger of in een andere functie in de beveiliging is een pré.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tijdens de sollicitatieprocedure zal je, net als bij de politie, een sporttest moeten afleggen.

Wat we je aanbieden

Wat we je aanbieden
We belonen jouw harde werk. Je krijgt van ons:

  • Een salarisindicatie tussen de €1.934,- en €2.903,- per maand op basis van ervaring (na het afronding van de opleiding);
  • Een onregelmatigheidstoeslag;
  • Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij City 360 of bij de gemeente.

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature boa in opleiding door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Toninho de Zoete, recruiter City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Jikke Duteweert

E-mail
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer
0611001720

Solliciteer nu

Loading