BOA in Opleiding

Amsterdam
Beveiliging 36 a0w1v00000717I7AAI

Wil jij buitengewoon opsporingsambtenaar in de openbare ruimte in Amsterdam worden? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Tijdens de opleiding tot boa doe je kennis op over wet- en regelgeving en hoe je mensen aanspreekt die je daarna als handhaver in Amsterdam toepast. De lesstof wordt klassikaal besproken met ondersteuning van digitaal lesmateriaal. Hierin vind je lesstof, oefeningen, en proeftoetsen. De opleiding tot BOA bestaat uit 13 lesdagen en 3 examendagen, verspreid over 10 weken met 2 lesdagen per week:

 • Wettelijk kader (6 dagen);
 • Gespreks- en benaderingstechnieken (4 dagen);
 • Regeling toetsing geweldsbeheersing (3 dagen).

De opleiding wordt voor je betaald. De tijd die je aan de opleiding besteedt, is voor eigen rekening. Het is dus belangrijk dat je rond kunt komen tijdens de opleiding. Houd er rekening mee dat je, naast je vaste lesdagen, gemiddeld 2 à 3 dagen per week aan zelfstudie besteedt. Je kunt naast je lesdagen en de dagen die je aan zelfstudie besteedt dus 2 à 3 dagen per week werken.

Voor en tijdens je opleiding kun je gevraagd worden om als toezichthouder te werken. Hierdoor doe je ervaring op die je voorbereidt op je werk als handhaver. Je kunt bijvoorbeeld gevraagd worden om toezicht te houden op de naleving van coronamaatregelen en op het correct aanbieden van afval. Je werkt hierbij nauw samen met handhavers.

Als buitengewoon opsporingsambtenaar in de gemeente Amsterdam houd jij toezicht en ben jij verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving van de gemeente. Omdat jij als integrale handhaver optreedt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn voor jou. Wanneer er overlast is, gebruik jij jouw bevoegdheden en je vlotte babbel om het probleem aan te pakken. Je hebt een scherp oog voor bijvoorbeeld afval dat verkeerd wordt aangeboden. Als mensen bij jou komen met vragen of klachten, sta jij ze met een glimlach te woord.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Nadat jij op de sollicitatiebutton hebt geklikt, neemt een recruiter van City 360 contact met jou op om jouw sollicitatie met je door te nemen. Als jij aan alle functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek neemt de recruiter onder andere jouw motivatie en de inhoud van de boa-opleiding met je door.

Na het sollicitatiegesprek neemt de trainer van de boa-opleiding contact met je op voor een telefonisch intakegesprek. De recruiter en de trainer bepalen samen of jij wordt toegelaten tot de boa-opleiding. Na het telefonische intakegesprek met de trainer belt de recruiter jou om je te laten weten of je bent toegelaten. Als je bent toegelaten, plant de recruiter een contractgesprek met je in en mag je beginnen met de boa-opleiding!

Nadat je je boa-getuigschrift hebt behaald, heb je een klikgesprek met een teammanager van het team Toezicht en Handhaving Openbare Ruimte (THOR) van de gemeente Amsterdam. Als het resultaat van het klikgesprek positief is, mag jij starten in de gemeente Amsterdam!

Over City 360: Voor zekerheid
Werken bij City 360 betekent een belangrijke bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte in een van de vele gemeentes in Nederland waar wij mee samenwerken. Wanneer jij komt werken bij City 360, werk je direct samen met je collega’s in Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning, en projectmanagement ondersteunen jou, zodat jij kunt doen waar jij goed in bent. Je kunt profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing bij ons opleidingsinstituut IVON. City 360 is onderdeel van de Safety Group.

Functie-eisen

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat jij binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:

 • Minimaal een afgeronde MBO niveau 3-opleiding;
 • Een verklaring omtrent gedrag (VOG) tot 10 jaar terug;
 • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) tot 10 jaar terug is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tijdens de sollicitatieprocedure zul je een sporttest moeten afleggen.

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Een gemiddeld bruto uurloon van € 15,44 (€ 10,35 excl. vergoedingen en toeslagen) na afronding van je opleiding en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
 • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
 • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 en bij onze opdrachtgevers.

Contactinformatie

Zie jij jezelf al werken als boa in Amsterdam en voldoe jij aan alle eisen? Solliciteer dan door je gegevens hieronder in te vullen, je cv te uploaden, en op de verzendknop te drukken!

Wil je meer weten over deze vacature voordat je solliciteert? Neem dan contact op met Robert van der Meer, recruiter City 360. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06 - 11 001 720 of e-mailadres r.vandermeer@city360.nl.

Solliciteer nu

Loading