BOA Handhaver regio Zuid-Holland

Gorinchem, Nederland
Beveiliging 24

Wil jij als handhaver een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de regio van Zuid-Holland? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om parttime aan de slag te gaan als boa, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de regio van Zuid-Holland? Dan is deze functie als parttime boa misschien wel iets voor jou.  

Hoe ziet je dag als parttime boa er uit?
In regio Zuid-Holland houd jij op verschillende locaties toezicht, controleer je op verkeerd aangeboden afval en spreek je burgers daarop aan. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het leggen van en onderhouden van contact met de aldaar gevestigde ondernemers. Daarbij informeer je hen en maak je afspraken over het milieuverantwoord afvoeren en verwerken van afval en herbruikbare materialen. Daarnaast sta je in contact met ketenpartners, waaronder de meldkamer, politie en handhaving. Je beschikt dan ook over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden. Je vindt het geen probleem om zelfstandig met de auto onderweg te zijn. Sterker nog, je bent juist dan in je element! Samen met de burgers, ondernemers en onze opdrachtgever lever je een bijdrage aan een efficiëntere en milieuverantwoorde verwerking van afval en herbruikbare materialen.

Hoe ziet de sollicitatieprocedure eruit?
Nadat jij hebt gesolliciteerd, neemt een recruiter van City 360 contact met jou op om je sollicitatie met je door te nemen. Als jij aan alle functie-eisen voldoet, word je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Tijdens dit gesprek neemt de recruiter onder andere jouw motivatie en de verwachtingen met je door. Na het sollicitatiegesprek heb je een klikgesprek met de contactpersoon van onze opdrachtgever. Als het resultaat van het klikgesprek positief is, mag jij starten!

Over City 360
City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente in regio Zuid-Holland. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.
 

Functie-eisen

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

 • Een geldig boa-getuigschrift;
 • Minimaal 6 maanden ervaring als boa;
 • Een geldig rijbewijs B;
 • Goede communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van afvalstoffen is een sterke pré.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Een marktconform salaris op basis van ervaring met onregelmatigheidsvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Een netto maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
 • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
 • Een baan van 24 uur per week;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
 • Uitzicht op een vast dienstverband bij City 360 of bij de gemeente. 

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature parttime boa door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Toninho de Zoete, recruiter City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder. 
 

Recruiter

Toninho de Zoete

E-mail
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer
06 517 612 70

Solliciteer nu

Loading