BOA Handhaver Openbaar Vervoer

Amsterdam
36

Wil jij als BOA jouw bijdrage leveren aan een veilige en leefbare omgeving binnen het Openbaar Vervoer? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om fulltime aan de slag te gaan als boa ov, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Amsterdam? Dan is deze functie als fulltime boa ov misschien wel iets voor jou.  

Beschik je nog niet over een boa-getuigschrift, maar wil je wel graag als fulltime boa ov aan de slag in de gemeente Amsterdam? We bieden je een betaalde opleiding tot boa aan, waarna je (na een positief klikgesprek) per direct aan de slag kunt bij de gemeente Amsterdam. Klik op de volgende link voor meer informatie: BOA in opleiding openbaar vervoer.

Hoe ziet je dag als fulltime boa openbaar vervoer er uit?
De dag (of avond) start, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, met een briefing van de aanwezig teamleider. Na de briefing weet je met wie jij je dienst draait en waar je precies aan de slag gaat. In de gemeente Amsterdam houd je toezicht en ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de wet- en regelgeving in en rondom het openbaar vervoer. Als boa ov is geen dag hetzelfde. Jij houdt je primair bezig met verstoringen van de leefbaarheid in en rondom het openbaar vervoer. Daarnaast spreek je mensen aan op het naleven van de coronamaatregelen.

Als boa ga je vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel geen enkele uitdaging uit de weg en indien nodig en bevoegd treed je daadkrachtig op. Je weet dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je bent er immers voor hen.

Om de veiligheid van jou en je collega's te garanderen is het goed om te weten dat je in de gemeente Amsterdam altijd in koppel werkzaam bent. Zo houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan, en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.

Kandidaten uit de omgeving van Almere, Hilversum, Utrecht, Haarlem en Purmerend nodigen wij van harte uit om te solliciteren. 

Over City 360
City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.
 

Functie-eisen

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat jij binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:

  • Een geldig BOA getuigschrift (domein 4);
  • Een geldig RTGB-4 certificaat (of bereid zijn deze via ons te behalen);
  • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tijdens de sollicitatieprocedure zul je een oog- en sporttest moeten afleggen.

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een salarisindicatie tussen de €1.934,- en €2.903,- bruto per maand op basis van ervaring;
  • Onregelmatigheidstoeslag;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
  • Een urencontract van 36 uur per week;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij City 360 of de gemeente.

Contactinformatie
Ben je zo enthousiast geworden dat je meteen wilt solliciteren? Dat kan door je cv en motivatiebrief te uploaden, je gegevens in te vullen en te verzenden. Wil je meer weten over deze vacature voordat je solliciteert? Je kan contact opnemen met afdeling recruitment via 038-425 67 04, of neem rechtstreeks contact op met de recruiter. Haar gegevens vind je hieronder. 

Recruiter

Karen de Ruiter

E-mail
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer
06 102 445 33

Solliciteer nu

Loading