BOA Handhaver domein 4 Openbaar Vervoer

Amsterdam, Nederland
Beveiliging 36

Wil jij als BOA jouw bijdrage leveren binnen domein 4 in het openbaar vervoer van Amsterdam? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om fulltime aan de slag te gaan als boa openbaar vervoer, om zo een bijdrage te leveren aan de leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Amsterdam? Dan is deze functie als fulltime boa openbaar vervoer misschien wel iets voor jou.  

Beschik je nog niet over een boa-getuigschrift, maar wil je wel graag als fulltime boa ov aan de slag in de gemeente Amsterdam? We bieden je een betaalde opleiding tot boa aan, waarna je (na een positief klikgesprek) per direct aan de slag kunt bij de gemeente Amsterdam. Klik op de volgende link voor meer informatie: BOA in opleiding openbaar vervoer.

Hoe ziet je dag als fulltime boa openbaar vervoer er uit?
De dag (of avond) start, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, met een briefing van de aanwezig teamleider. Na de briefing weet je met wie jij je dienst draait en waar je precies aan de slag gaat. In de gemeente Amsterdam houd je toezicht en ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de wet- en regelgeving in en rondom het openbaar vervoer. Als boa ov is geen dag hetzelfde. Jij houdt je primair bezig met verstoringen van de leefbaarheid in en rondom het openbaar vervoer. Daarnaast spreek je mensen aan op het naleven van de coronamaatregelen.

Als boa ga je vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel geen enkele uitdaging uit de weg en indien nodig en bevoegd treed je daadkrachtig op. Je weet dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je bent er immers voor hen.

Om de veiligheid van jou en je collega's te garanderen is het goed om te weten dat je in de gemeente Amsterdam altijd in koppel werkzaam bent. Zo houd je elkaar scherp, vul je elkaar aan, en leer je van elkaar binnen de bevoegdheden die je als handhaver hebt.

Over Trigion City 360
City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Amsterdam. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Als boa handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Naast dat jij binnen een straal van 70 km van Amsterdam woont, neem jij het volgende mee:

 • Een geldig BOA getuigschrift (domein 4);
 • Een geldig RTGB-4 certificaat (of bereid zijn deze via ons te behalen);
 • Een geldig rijbewijs B.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Tijdens de sollicitatieprocedure zal je, net als bij de politie, een medische keuring met sporttest en assessment moeten afleggen.

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Een salarisindicatie tussen de €2.170,- en €2.903,- bruto per maand op basis van ervaring;
 • Een urencontract met een pensioenregeling en uitzicht op een vaste aanstelling bij City 360 of de gemeente;
 • Ervaring op doen bij een dynamische en toonaangevende gemeente!
 • Een onregelmatigheidstoeslag van 20% tot maximaal 65% op zon- en feestdagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen bij ons eigen opleidingsinstituut IVON Academy;
 • Uitzicht op een vaste aanstelling bij City 360 of de gemeente;
 • Is er een match en ken je nog een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €1.250,- netto. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA - getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus €500,- netto zijn. 

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa ov door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Vergeet niet je cv te uploaden, deze hebben we nodig om je sollicitatie in behandeling te nemen. Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Karen de Ruiter, recruiter City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.

Kandidaten uit de omgeving van Almere, Hilversum, Utrecht, Haarlem en Purmerend nodigen wij van harte uit om te solliciteren!

Recruiter

Karen de Ruiter

E-mailadres
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer

Solliciteer nu

Loading