BOA Brede handhaving en parkeercontroleur Vlaardingen

3131 CR Vlaardingen, Nederland
Beveiliging 40

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om fulltime in een veelzijdige functie aan de slag te gaan als boa in de brede handhaving en parkeercontroleur? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om fulltime in een veelzijdige functie aan de slag te gaan als boa in de brede handhaving en parkeercontroleur, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Vlaardingen? Dan is deze functie als fulltime boa in de brede handhaving en parkeercontroleur misschien wel iets voor jou.  

Wat ga je doen als fulltime boa in de brede handhaving en parkeercontroleur?
Drie à vier dagen per week zal je actief zijn in de brede handhaving van de gemeente Vlaardingen. Eén à twee dagen zal je als Parkeer BOA actief zijn.
 
Je begint je dag met een briefing, waarna je in koppels op pad zal gaan. Je ontvangt een portofoon ter ondersteuning van je werkzaamheden. 

Als brede handhaver houdt je je ogen en oren open bij allerlei zaken, zoals zwerfafval, het niet houden aan de Corona regels en andere excessen. Deze bevindingen kun je zelf oppakken. Ook ga je op meldingen af.
 
Als boa parkeercontroleur ben je in de gemeente verantwoordelijk voor het handhaven van het parkeerbeleid. Je controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat mensen in gemeente Vlaardingen altijd met een glimlach te woord wanneer ze jou vragen stellen over parkeren en bent zelfverzekerd wanneer je een naheffingsaanslag oplegt. Werkzaamheden als boa parkeercontroleur voer je voornamelijk te voet uit.

Over City 360
City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving in de gemeente Vlaardingen. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Als boa in de brede handhaving en parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

  • Een geldig BOA getuigschrift;
  • Ervaring als (fiscaal) parkeercontroleur is een pré;
  • Een geldig rijbewijs B is een sterke pré.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure. 

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

  • Een marktconform salaris op basis van ervaring en een onregelmatigheidsvergoeding;
  • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer en maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 netto per dag;
  • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
  • Een leuke baan voor 40 uur per week;
  • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband bij City 360 of bij onze opdrachtgevers;
  • Is er een match en ken je nog een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €1.250,- netto indien je een BOA kandidaat aandraagt die ook bij City 360 mag starten. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA - getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus €500,- netto zijn. 

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature fulltime boa brede handhaving en parkeercontroleur door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Toninho de Zoete, recruiter City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Toninho de Zoete

E-mailadres
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer

Solliciteer nu

Loading