Bijbaan Fiscaal parkeercontroleur

Amsterdam
Beveiliging 40 a0w1v00000717JBAAY

Bewaker van veilig parkeren

Functieomschrijving

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt parttime of fulltime aan de slag als fiscaal parkeercontroleur in een team van betrokken collega’s. In deze mooie functie binnen de gemeente Amsterdam krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren!

 Jouw dag als fiscaal parkeercontroleur begint…
...In de gemeente Amsterdam met een briefing van de aanwezige teamleider, dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie! Deze start kan overdag zijn, maar ook in de avond of nacht. Na de briefing weet je precies waar en met wie je tijdens je dienst aan de slag gaat. Je checkt nog even je materialen waarna je in/op het voor jou bestemde voertuig stapt! Aangezien je de hele dag lekker in de buitenlucht werkt, ben je weersbestendig en laat je jezelf niet tegenhouden door een regenbui.

Als Fiscaal parkeercontroleur ben je natuurlijk alert op jouw directe omgeving. Aangezien je in een herkenbaar uniform gekleed gaat, zal je ook inwoners en toeristen moeten informeren en verwijzen. Als parkeercontroleur ken jij Amsterdam namelijk op je duimpje! Daarnaast kan er tijdens incidenten of calamiteiten ook beroep op je worden gedaan en zal je vanuit je functie juist moeten handelen. 

De werklocatie is goed te bereiken vanuit Utrecht, Amersfoort, Almere en Rotterdam.

Denk jij dat jij geschikt bent voor deze functie en vind je het prettig zelf je beschikbaarheid in te plannen? Solliciteer dan zo snel mogelijk op deze uitdagende functie! Studenten nodigen wij ook van harte uit om te solliciteren.

Functie-eisen

 • Je kunt een positief verklaring omtrent gedrag  (VOG) overleggen;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je beschikt minimaal over 1 jaar rijervaring, zowel auto- als scooterervaring;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken, hierbij verwachten wij dat je met regelmaat beschikbaar bent voor de avond, nacht- en weekenddiensten;
 • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar.

Wat we je aanbieden

 • Een dienstverband van 16 tot 36 uur voor een periode van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een basisuurloon van €10,66 exclusief toeslagen zoals vakantie, reistijd, reiskosten, maaltijd- en telefoonvergoeding;
 • Een bruto uurloon van €12,87 inclusief vergoedingen;
 • Een uitgebreide opleiding tot fiscaal parkeercontroleur;
 • Interne doorgroeimogelijkheden naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar, middels een opleiding via ons eigen opleidingsinstituut IVON Academy;
 • De mogelijkheid om zelf je beschikbaarheid in te plannen;
 • Een eensgezind en gezellig team van collega’s.

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Karen de Ruiter, Recruiter City 360. Je kunt haar bereiken op 06-10 24 45 33 of e-mailadres k.druiter@city360.nl. Zij kan je meer vertellen over de inhoud en mogelijkheden voor jou! City 360 is een onderdeel van de Facilicom Group. 
 

Contactinformatie

Geïnteresseerd? Solliciteer dan via onderstaande sollicitatiebutton. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Karen de Ruiter, Recruiter City 360, via 06-10244533.

City 360 is een onderdeel van de Facilicom Group. 

Solliciteer nu

Loading