Bijbaan DHW Controleur

Peel en Maas
Beveiliging 16

Heb jij jouw DHW-certificaat en wil je die met een leuke bijbaan gebruiken? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben jij parttime of fulltime werkzaam als boa, in het bezit van een DHW-certificaat en wil je een extra zakcentje bijverdienen? Dan is deze functie als parttime DHW controleur misschien wel iets voor jou.   

Wat ga je doen als parttime DHW controleur?
Als DHW controleur houd je toezicht op de drank- en horecawet in de gemeente Peel en Maas. Het is ook mogelijk dat je wordt ingezet in andere gemeenten. Maar waar je ook werkt, de uit te voeren werkzaamheden zijn altijd anders en dus is geen dag hetzelfde. De ene dag houd je toezicht bij een voetbalkantine (paracommercie), de andere dag controleer je supermarkten en slijterijen. Daarnaast bezoek je regelmatig horecagelegenheden en evenementen. Je neemt waar en hebt een informatieve rol, kent de drank- en horecawet op je duimpje en weet als geen ander overtredingen op te sporen en te sanctioneren.

Over City 360
City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving gemeente Peel en Maas. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je jouw diensten kunt combineren met je huidige werkzaamheden als boa en kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

De diensten die je draait als DHW-controleur zijn goed te combineren met je huidige werk, ook als je al als buitengewoon opsporingsambtenaar of handhaver werkt. Samen met onze planners en projectmanagers zorgen we ervoor dat de diensten in jouw rooster passen. Kandidaten uit de omgeving van Venlo, Roermond, Eindhoven en Venray nodigen wij van harte uit om te solliciteren!

 

Functie-eisen

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

 • Een geldig boa-getuigschrift;
 • Een geldig DHW-certificaat;
 • Een geldig rijbewijs B en eigen vervoer.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Een marktconform salaris en een onregelmatigheidstoeslag van 6%;
 • Een projectgebonden toeslag op basis van ervaring;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Een netto maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
 • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
 • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
 • De kans om aanvullende opleidingen te volgen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 en bij onze opdrachtgevers.

Contactinformatie
Ben je zo enthousiast geworden dat je meteen wilt solliciteren? Dat kan door je cv en motivatiebrief te uploaden, je gegevens in te vullen en te verzenden. Wil je meer weten over deze vacature voordat je solliciteert? Je kan contact opnemen met afdeling recruitment via 038-425 67 04, of neem rechtstreeks contact op met de recruiter. Haar gegevens vind je hieronder. 

Recruiter

Karen de Ruiter

E-mail
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer
06 102 445 33

Solliciteer nu

Loading