Bestuursrechtelijk BOA Handhaver Gemeente Peel en Maas

Peel en Maas, Nederland
Beveiliging 32

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om parttime aan de slag te gaan als boa, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Peel en Maas? Lees dan verder!

Functieomschrijving

Ben je in het bezit van een boa-getuigschrift en lijkt het je leuk om parttime aan de slag te gaan als boa, om zo een bijdrage te leveren aan leefbaarheid en veiligheid in de gemeente Peel en Maas? Dan is deze functie als parttime boa misschien wel iets voor jou.  

Hoe ziet je dag als parttime boa er uit?
De dag start, natuurlijk onder het genot van een kopje koffie, met een briefing van de aanwezig teamleider. Na de briefing weet je waarmee je precies aan de slag gaat. In de gemeente Peel en Maas voer je ter ondersteuning van het bestaande team bestuursrechtelijke (her)controles uit en ben je verantwoordelijk voor het handhaven van de wet- en regelgeving met kennis van de boetes, dwangsommen en dwangcontroles. Daarbij werk je veel samen met de jurist van het team. Als boa is geen dag hetzelfde.

Vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel ga je geen enkele uitdaging uit de weg en indien nodig en bevoegd treed je daadkrachtig op. Je weet dat zichtbaarheid en benaderbaarheid voor de burger van essentieel belang is in jouw rol als handhaver. Je bent er immers voor hen. Daarnaast sta je in contact met ketenpartners, waaronder de meldkamer, politie en handhaving. Je beschikt dan ook over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Over City 360
City 360 – specialist in toezicht & handhaving – is onderdeel van Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je in dienst treedt bij City 360, ga je per direct aan de slag met jouw collega’s van de afdeling toezicht & handhaving in de desbetreffende gemeente. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, ondersteunen jou zodat je jouw diensten kunt combineren met je huidige werkzaamheden als boa en kunt doen waar jij goed in bent. Daarnaast kun je profiteren van aanvullende opleidingen en bijscholing van ons eigen opleidingsinstituut IVON.

Functie-eisen

Als handhaver moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:

 • Een geldig boa-getuigschrift Domein 2 of een geldig boa-getuigschrift Domein 1 met vergelijkbare ervaring in Domein 2;
 • Een geldig rijbewijs B.
 • Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure

Wat we je aanbieden

Jouw harde werk wordt beloond. Jij krijgt van ons:

 • Een projectgebonden toeslag waarbij het uurloon uitkomt op €13,14 bruto per uur met een onregelmatigheidsvergoeding;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer;
 • Een netto maaltijdvergoeding van € 3,25 tot € 10 per dag;
 • Doorbetaalde reistijd en pauzes;
 • De mogelijkheid om in overleg te werken wanneer jij wilt;
 • De kans om kosteloos aanvullende opleidingen te volgen;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen City 360 of bij onze opdrachtgevers;
 • Is er een match en ken je nog een BOA kandidaat die zich graag wil inzetten voor City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van €1.250,- netto indien je een BOA kandidaat aandraagt die ook bij City 360 mag starten. Beschikt de aangedragen kandidaat niet over een BOA - getuigschrift? Geen probleem, ook dan willen we jou bedanken voor je inspanningen en zal de aanbrengbonus €500,- netto zijn. 

Enthousiast?
Solliciteer dan direct op de vacature parttime BOA door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst even meer weten? Bel dan met Toninho de Zoete, recruiter City 360. Zijn contactgegevens vind je hieronder.

Recruiter

Toninho de Zoete

E-mailadres
recruitment@safetygroup.nl
Telefoonnummer

Solliciteer nu

Loading