Enter an address to filter results.

Planner logistiek en personeel, Zwolle

Zwolle
Projectmanagement 40

Houd jij van plannen, regelen en zorg je er graag voor dat alles op rolletjes loopt? Kan je vooruit denken en wil je graag werken in de dynamische evenementenbranche waar geen dag lijkt op de vorige? Dan zoeken wij jou!

Lees meer Solliciteer

Medewerker Planning Traffic Support, Zwolle

Zwolle
Administratie 40

Heb jij een grote mate van verantwoordelijkheid? Ben je organisatorisch goed onderlegd en ben je een echte ‘spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer Solliciteer

Hoofd Planning

Zwolle
Administratie 40

Ben jij stressbestendig en heb jij een sterk probleemoplossend vermogen? Ben je communicatief een topper en heb je een absolute gunfactor? Heb jij een aantal jaren ervaring als leidinggevende?

Lees meer Solliciteer

Projectmanager City 360

Zwolle/ Amsterdam
Projectmanagement 40

City 360 is dé organisatie, met landelijke dekking, waarbij de dienstverlening om leefbaarheid, kwalitatief toezicht en naleving gaat. Op diverse projecten, van zowel korte als lange duur, realiseert City360 voor ruim 100 gemeentes het toezicht en de handhaving. City360 is hiervoor de betrouwbare, servicegerichte en flexibele partner in veiligheid. City 360 staat voor zekerheid.

Lees meer Solliciteer

Project Assistent Traffic Support

Zwolle
HR 40

Heb jij een grote mate van verantwoordelijkheid? Ben je organisatorisch goed onderlegd en ben je een echte ‘spin in het web’? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer Solliciteer

Projectcoördinator Event Travel

Zwolle
Projectmanagement 40

Jij hebt een passie voor evenementen en festivals en wilt met jouw enthousiasme onze gasten de ‘ultieme dag uit’ bezorgen. Ben jij het organisatietalent dat toe is aan zijn eerste of volgende fulltime uitdaging?
Event Travel organiseert al bijna 25 jaar de leukste busreizen naar festivals in Nederland en daarbuiten.

Per direct zijn we op zoek naar een
 
  Projectcoördinator
(Medewerker Event Travel)

Lees meer Solliciteer