Enter an address to filter results.

Junior Personeelsplanner

Zwolle
Administratie 40

Als landelijk marktleider is Traffic Support dé specialist in verkeer & veiligheid tijdens evenementen, wegwerkzaamheden en calamiteiten. Elke dag staat Traffic Support met ruim 500 medewerkers klaar om waar ook in Nederland maximale doorstroming en optimale bereikbaarheid in het verkeer te realiseren. Traffic Support staat voor betrouwbare kwaliteit en zekerheid. Per direct is Traffic Support op zoek naar een fulltime Junior Personeelsplanner.De Medewerker Planning zorgt voor een efficiënte inzet van personen en vervoer naar de diverse projecten. Als planner houd je je bezig met poolbeheer van alle verkeersregelaars en deel je de medewerkers in op de verschillende projecten verdeeld over Nederland, denk hierbij  bijvoorbeeld aan grote evenementen als Defqon en Mysteryland, maar ook de plaatselijke wegwerkzaamheden. Daarnaast word je in roulatie ingezet als project assistent, hierbij ben jij verantwoordelijk van het in goede banen leiden van de dag. Hierbij kun je denken het vervangen van zieke medewerkers of het invullen van last-minute uitvragen van opdrachtgevers.Kerntaken:

Lees meer Solliciteer

Medewerker Personeelsplanning City 360

Zwolle
Administratie 40

City 360 is de organisatie, met landelijke dekking, waarbij de dienstverlening om leefbaarheid, kwalitatief toezicht en naleving gaat. Op diverse projecten, van zowel korte als lange duur realiseert City360 voor ruim 50 gemeentes het toezicht en de handhaving. City360 is hiervoor de betrouwbare, servicegerichte en flexibele partner in veiligheid. City 360 staat voor zekerheid. Als marktleider in de toezicht en handhaving branche borgen wij dagelijks de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Om deze positie verder te versterken zoeken wij per direct een fulltime medewerker personeelsplanning City 360. De afdeling Planning zorgt voor een efficiënte inzet van personeel, materialen en vervoer naar de diverse projecten in Nederland. De afdeling wordt gezien als het kloppende hart van de organisatie. Als Personeelsplanner ben je voornamelijk bezig met het inplannen van medewerkers op diverse projecten door heel Nederland. Hierbij houd je rekening met reisafstanden, ervaring van medewerkers (teamsamenstelling) en wensen van de onze opdrachtgevers. Ook zorg je ervoor dat de medewerkers over de juiste projectinformatie beschikken.

Lees meer Solliciteer

Projectmanager City 360

Zwolle
Projectmanagement 40

City 360 is de organisatie, met landelijke dekking, waarbij de dienstverlening om leefbaarheid, kwalitatief toezicht en naleving gaat. Op diverse projecten, van zowel korte als lange duur, realiseert City360 voor ruim 100 gemeentes het toezicht en de handhaving. City360 is hiervoor de betrouwbare, servicegerichte en flexibele partner in veiligheid. City 360 staat voor zekerheid. Als marktleider in de toezicht en handhaving branche borgen wij dagelijks de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Om deze positie verder te versterken zoeken wij per direct een daadkrachtige fulltime project-/accountmanager. Als Project-/ Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de volledige implementatie van projecten en het accountmanagement hierna. Je bent voor onze key- accounts het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de interne afdelingen voorzien worden van de juiste informatie om de opdracht tot een succes te maken. Je zorgt voor een vlekkeloze opstart, borgt tijdens de uitvoering de kwaliteit van de dienstverlening en staat hierdoor voortdurend in contact met de opdrachtgever.

Lees meer Solliciteer

Projectcoördinator Event Travel

Zwolle
Inkoop 40

Jij hebt een passie voor evenementen en festivals en wilt met jouw enthousiasme onze gasten de ‘ultieme dag uit’ bezorgen. Ben jij een organisatietalent die (fulltime) toe is aan zijn volgende uitdaging? Al meer dan 20 jaar is Event Travel toonaangevend in busreizen naar festivals, concerten & corporate events in binnen- en buitenland. Als onderdeel van de Safety Group heeft Event Travel zich ontwikkeld tot marktleider en betrouwbaar partner in georganiseerd vervoer rondom evenementen. Per direct zijn we op zoek naar een fulltime Projectcoördinator Event TravelJouw week als fulltime projectcoördinator bij Event Travel begint…met een kop koffie! Maar thee mag natuurlijk ook. Aankomend weekend staan er maar liefst drie festivals op het programma, waarvoor wij busreizen organiseren. Dat belooft een drukke, maar zeker mooie week te worden! Stressbestendig als jij bent ga je vol goede moed deze uitdaging aan. Jij zorgt ervoor dat alle touringcars (tijdig) worden ingehuurd, de website up-to-date is, klanten tijdig alle tickets ontvangen en routes snel en efficiënt worden gepland. Kortom: onze spin in het web!

Lees meer Solliciteer

(Senior) Personeelsplanner Crowd Support

Zwolle
Administratie 40

Ben jij communicatief sterk, heb jij een helicopterview en houd jij van een uitdating? Ben jij daarnaast goed in organiseren en houd je van festivals en evenementen zoals Defqon, Mysteryland, Concert at Sea en The Voice? Dan ben jij de planner waar wij naar op zoek zijn!Als landelijk specialist weet Crowd Support hoe ze kwalitatieve beveiliging organiseert en publiekstromen professioneel begeleid. Dagelijks ondersteunen wij onze opdrachtgevers om bezoekers een veilige en prettige beleving te geven bij sportwedstrijden, festivals en concerten, of achter de schermen op het mediapark. Bij Crowd Support zijn gastvrijheid en betrokkenheid leidend.Onze personeelsplanner zorgt voor een efficiënte inzet van personen op diverse projecten. Als planner houd je je bezig met poolbeheer van een groot aantal beveiligers en deel je de medewerkers in op de verschillende projecten. Hierbij houd je rekening met reisafstanden, ervaring en wensen van de verschillende opdrachtgevers. Ook zorg je ervoor dat de medewerkers over de juiste projectinformatie beschikken, denk hierbij aan werktijden en projectgebonden werkinstructies.

Lees meer Solliciteer

Medewerker Financiële Administratie

Zwolle
Financieel 40

Ben jij administratief sterk en vind je het leuk om met cijfers te werken? Ben je communicatief goed onderlegd? Vind je het leuk om contacten te onderhouden met onze debiteuren en crediteuren? Vind je het interessant om achter de schermen te werken bij grote evenementen of heb je daar wellicht affiniteit mee? Dan zijn wij op zoek naar jou!Tot Safety Group behoren bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie.Samen met je collega’s van de Financiële Administratie zorg jij er voor dat de dagelijkse administratieve handelingen op een correcte en efficiënte manier worden uitgevoerd. Veel voorkomende werkzaamheden zijn het verwerken van de bankmutaties, facturatie van de debiteuren en de verwerking van de crediteuren. Je voert werkzaamheden uit ten behoeve van de jaarcijfers en je ondersteunt bij periodeafsluitingen. Op evenementen draag je zorg voor de financiële afwikkeling van de opbrengsten van de parkeertickets en zorg je ervoor dat de financiële medewerkers op de evenementen over de parkeertickets en juiste betaalmiddelen beschikken.Wat ga je doen?

Lees meer Solliciteer

Administratief medewerker Binnendienst Events

Zwolle
Sales 40

Heb jij een grote mate van verantwoordelijkheid? Ben je organisatorisch goed onderlegd, nauwkeurig en ben je een echte ‘spin in het web’? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als landelijk marktleider is Traffic Support dé specialist in verkeer & veiligheid tijdens evenementen, wegwerkzaamheden en calamiteiten. Elke dag staat Traffic Support met ruim 500 medewerkers klaar om waar ook in Nederland maximale doorstroming en optimale bereikbaarheid in het verkeer te realiseren. Traffic Support staat voor betrouwbare kwaliteit en zekerheid.Je bent daarbij het eerste (telefonische) operationele aanspreekpunt binnen de business unit voor de Projectmanagers en de nieuwe en bestaande opdrachtgevers. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking/ digitalisering van de binnenkomende opdrachten, het borgen van klant- en projectgebonden afspraken, maken, versturen en beheren van offertes en opdrachtbevestigingen. Je hebt daarbij intensief contact met diverse interne afdelingen en zorgt voor de juiste voorbereiding en afronding van projecten.

Lees meer Solliciteer

Recruiter

Zwolle
HR 40

Ben jij gek op dynamiek en afwisseling? Sta jij stevig in je schoenen en zit je boordevol energie en enthousiasme? Help jij graag mensen op weg met hun talent? Dan zoekt de Safety Group jou! Ter versterking van ons Recruitmentteam zijn wij op zoek naar een gedreven collega die van aanpakken weet.Safety Group is met merken als Traffic Support (verkeersregelaars), City360 (toezichthouders en handhavers) en Crowd Support (evenementenbeveiligers) één van Nederlands grootste dienstverleners.

Samen verzorgen we de selectie van de juiste mensen op de juiste plek bij evenementen, wegwerkzaamheden en calamiteiten. Als Recruiter houd jij je fulltime bezig met de coördinatie en uitvoering van het volledige selectieproces van nieuwe collega’s. De werkzaamheden variëren van (telefonische) gesprekken, presentaties geven bij samenwerkingspartners, organisatie van wervingsacties tot het signaleren van kansen. De administratieve afhandeling en het bijspringen tijdens grote evenementen horen eveneens bij jouw taken. 

Lees meer Solliciteer

Administratief Medewerker P&O Crowd Support

Zwolle
HR 40

Herken jij je in de woorden klantgerichtheid en oplossingsgerichtheid? Ben jij heel goed in staat om prioriteiten te stellen en ben je stressbestendig? Wil jij graag iets leren op het gebied van personeelszaken? Dan moeten wij eens met elkaar in gesprek. Crowd Support is de organisatie, met landelijke dekking, welke zich inzet voor de veiligheid van alle denkbare evenementen. Crowd Support is een organisatie die hard groeit en zich snel ontwikkelt. Om deze positie verder te versterken zoeken wij per direct een Administratief Medewerker P&O.In deze nieuw ontstane functie ben je de administratieve en operationele ondersteuning van de interne intercedenten van Crowd Support bij HR onderwerpen en informatievoorziening. Daarbij ben je een belangrijke spil binnen de afdeling P&O. Je ondersteunt de intercedenten met betrekking tot instroom, doorstroom en uitstroom van het personeel. De uitvoering, bewaking en voortgang van administratieve P&O processen én het verstrekken van informatie en beantwoorden van P&O gerelateerde vragen van de projectmedewerkers van Crowd Support behoort tot jouw taken.Wat ga je doen?

Lees meer Solliciteer

(Junior) Controller

Zwolle
Financieel 40

Ben jij analytisch sterk en financieel uitstekend onderlegd? Heb je zeer goede communicatieve vaardigheden? Heb jij sterke affiniteit in de evenementenbranche? Dan zijn wij op zoek naar jou!Tot Safety Group behoren bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in (evenementen)verkeer, vervoer, logistiek, veiligheid en educatie.Als (Junior) Controller ontwikkel en verzorg je interne managementrapportages en analyses voor de aan jou toegewezen bedrijfsonderdelen binnen Safety Group met als doel de voortgang van de te realiseren strategische en financiële doelstellingen te bewaken. Hierbij is het doel om een tijdig en juist inzicht in het financiële reilen en zeilen van de organisatie te verschaffen.Je fungeert als business partner van de Directeur Finance & Control door het bewaken en analyseren van de ontwikkeling van prestatie indicatoren binnen de organisatie. Je maakt gevraagd en ongevraagd voorstellen voor verbeteringen en financiële analyses. Je geeft sturing aan de realisatie hiervan en je oefent hierbij effectief invloed uit binnen de gehele Safety Group.Je werkt nauw samen met de Controller en de Directeur Finance & Control.

Lees meer Solliciteer