Enter an address to filter results.

Receptioniste/ Telefoniste

Zwolle
Facilitair 20

Ben jij klantgericht en gastvrij? Heb je goede contactuele en communicatieve eigenschappen met daarbij een prettige telefoonstem? Ben je representatief en verzorgd?
 
Safety Group is met merken als Traffic Support (verkeersregelaars), City360 (toezichthouders en handhavers) en Crowd Support (evenementenbeveiligers) één van Nederlands grootste dienstverleners.  
 
Per direct is de Safety Group op zoek naar een
 

Lees meer Solliciteer

Junior Personeelsplanner

Zwolle
Administratie 40

Als landelijk marktleider is Traffic Support dé specialist in verkeer & veiligheid tijdens evenementen, wegwerkzaamheden en calamiteiten. Elke dag staat Traffic Support met ruim 500 medewerkers klaar om waar ook in Nederland maximale doorstroming en optimale bereikbaarheid in het verkeer te realiseren. Traffic Support staat voor betrouwbare kwaliteit en zekerheid.

Lees meer Solliciteer

Medewerker P&O Traffic Support

Zwolle
HR 40

Herken jij je in de woorden klantgerichtheid, organisatietalent en oplossingsgerichtheid? Ben jij heel goed in staat om prioriteiten te stellen en ben je stressbestendig? Is integriteit voor jou belangrijk?
 

Lees meer Solliciteer

Recruiter

Zwolle
HR 40

Ben jij gek op dynamiek en afwisseling? Sta jij stevig in je schoenen en zit je boordevol energie en enthousiasme? Help jij graag mensen op weg met hun talent? Dan zoekt de Safety Group jou! Ter versterking van ons Recruitmentteam zijn wij op zoek naar een gedreven collega die van aanpakken weet.

Lees meer Solliciteer

Logistiek Planner

Zwolle
Projectmanagement 40

Hou je van plannen, regelen en ervoor zorgen dat alles op rolletjes loopt? Kun je vooruit denken en wil je graag werken in de dynamische evenementenbranche waar geen dag lijkt op de vorige? Dan hebben wij een passende vacature voor je als logistiek planner bij Safety Group!

Lees meer Solliciteer

Project Manager Events

Zwolle
Projectmanagement 40

Safety Group B.V. is de moedermaatschappij van een groot aantal gerenommeerde bedrijven welke allen kwalitatief koploper zijn in hun werkveld. Zij is Nederlands toonaangevende marktleider op het gebied van evenementenverkeer en -vervoer. Binnen de evenementenbranche komt je o.a. haar dochterondernemingen tegen onder de namen: Traffic Support Events, OnlineTicket.nl, Event Travel en Crowd Support.

Lees meer Solliciteer

Stagiair Event Travel

Zwolle
Marketing

Ben jij een festivaltijger? Ben jij een gangmaker en de ‘regelneef’ van jullie vriendengroep? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Lees meer Solliciteer

Parttime DHW controleur, Noord-Brabant

Breda
40

Jij bent/was werkzaam als BOA in een van de mooie gemeenten die Nederland rijk is en hebt de DHW-opleiding succesvol doorlopen. Je wilt graag een parttime uitdaging met veel variatie aan werkzaamheden. Dat komt goed uit, want dan hebben wij een uitstekende vacature voor jou!

Lees meer Solliciteer