Enter an address to filter results.

Stagiair Event Travel

Zwolle
Marketing

Ben jij een festivaltijger? Ben jij een gangmaker en de ‘regelneef’ van jullie vriendengroep? Dan zijn we misschien wel op zoek naar jou!

Lees meer Solliciteer

Medewerker Planning Crowd Support

Zwolle
HR 40

Ben jij die communicatief sterke medewerker? Heb jij een helicopterview? Houd jij van een uitdaging? Ben jij een organisatietalent en heb je affiniteit met festivals en evenementen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer Solliciteer

Medewerker Personeelsplanning Traffic Support

Zwolle
HR 40

Heb jij een grote mate van verantwoordelijkheid? Ben je organisatorisch goed onderlegd en ben je een echte ‘spin in het web? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer Solliciteer

Recruiter, standplaats Zwolle/ Amsterdam

Amsterdam
HR 40

Ben jij gek op dynamiek en afwisseling? Sta jij stevig in je schoenen en zit je boordevol energie en enthousiasme? Ben jij die verbinder die op creatieve wijze nieuwe medewerkers in Handhaving en Toezicht weet te vinden? Dan zoekt de Safety Group jou! Ter versterking van ons recruitmentteam zijn wij op zoek naar een gedreven collega die van aanpakken weet.

Lees meer Solliciteer

(Junior) Projectmanager TS OV

Zwolle
Projectmanagement 40

Heb jij een grote mate van verantwoordelijkheid? Ben je organisatorisch goed onderlegd en ben je een echte ‘spin in het web’? Kan je jezelf proactief, flexibel en stressbestendig noemen, en ben je daarnaast ook nog commercieel sterk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer Solliciteer

Parttime DHW controleur, Noord-Brabant

Breda
40

Jij bent/was werkzaam als BOA in een van de mooie gemeenten die Nederland rijk is en hebt de DHW-opleiding succesvol doorlopen. Je wilt graag een parttime uitdaging met veel variatie aan werkzaamheden. Dat komt goed uit, want dan hebben wij een uitstekende vacature voor jou!

Lees meer Solliciteer