Enter an address to filter results.

Fulltime BOA in opleiding

Amsterdam
Beveiliging 40

Jij bent een liefhebber van wet- en regelgeving. Wilt als fulltime BOA in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega’s. Jij mist hiervoor nu nog de opleiding, maar wilt alles op alles zetten om deze succesvol te doorlopen. En dat komt goed uit, want dat kan bij ons!

Lees meer Solliciteer

Handhaver (BOA), Amsterdam

Amsterdam
40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren.

Lees meer Solliciteer

Toezichthouder OV Arnhem/Nijmegen

Arnhem
40

Voel jij je medeverantwoordelijk voor de leefbaarheid in onze maatschappij? Is communiceren en helpen voor jou vanzelfsprekend? Ben je opzoek naar een vaste baan voor 36 uur? Dan wordt het hoog tijd dat we elkaar ontmoeten.

Lees meer Solliciteer

Fulltime Handhaver Drachten

Drachten
Beveiliging 36

Jij bent een liefhebber van wet- en regelgeving. Wilt als fulltime BOA in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien. 

Lees meer Solliciteer

BOA Handhaver Eindhoven

Eindhoven
40

Voel jij je medeverantwoordelijk voor de leefbaarheid in onze maatschappij? Is communiceren en helpen voor jou vanzelfsprekend? Ben jij gek op het denken in oplossingen en is observeren jouw tweede natuur? Dan wordt het hoog tijd dat we elkaar ontmoeten. Want City360 zoekt Buitengewoon goede BOA’s.

Lees meer Solliciteer

BOA Parkeercontroleur Noordwijk

Noordwijk
36

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / handhaver in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Noordwijk krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren.
 
Jouw dag als BOA/handhaver begint…

Lees meer Solliciteer

Parttime BOA Parkeercontroleur Diemen

Diemen
24

Voel jij je medeverantwoordelijk voor de leefbaarheid in onze maatschappij? Is communiceren en helpen voor jou vanzelfsprekend? Ben jij gek op het denken in oplossingen en is observeren jouw tweede natuur? Dan wordt het hoog tijd dat we elkaar ontmoeten. Want City 360 zoekt Buitengewoon goede BOA’s.

Lees meer Solliciteer

Parttime fiscaal parkeercontroleur, Zandvoort

Zandvoort
Beveiliging 16

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt aan de slag als parttime fiscaal parkeercontroleur in een team van betrokken collega’s. In deze mooie functie binnen de gemeente Zandvoort krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren!
 
Jouw dag als fiscaal parkeercontroleur begint…

Lees meer Solliciteer

Fiscaal parkeercontroleur, Arnhem

Arnhem
Beveiliging 36

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / parkeercontroleur in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Arnhem krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren. Voor deze vacature is geen BOA certificaat vereist, indien je wel ervaring hebt als fiscalist.
 

Lees meer Solliciteer

BOA parkeercontroleur, Tilburg

Tilburg
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / handhaver in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Tilburg krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren.
 
Jouw dag als BOA/handhaver begint…

Lees meer Solliciteer