Enter an address to filter results.

BOA Handhaver

Amsterdam
36

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren.

Lees meer Solliciteer

Bijbaan BOA Handhaver

Barendrecht
Beveiliging 24

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt parttime aan de slag als BOA in een team van betrokken collega’s. In deze parttime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren.

 

 Jouw dag als BOA begint…

Lees meer Solliciteer

BOA Handhaver

Gorinchem
36

Ben jij net afgestudeerd en een liefhebber voor de wet- en regelgeving en wil je graag fulltime aan de slag als BOA in een team van betrokken collega’s? In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren.

Lees meer Solliciteer

Ervaren brug en sluiswachter

Amsterdam
Beveiliging 36

Het vaarseizoen is weer van start gegaan! Voor gebied Noord-Holland zoeken wij een brug- en sluiswachter.

Lees meer Solliciteer

Bijbaan BOA parkeercontroleur, Roosendaal

Roosendaal
Beveiliging 16

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / handhaver in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Roosendaal krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren.
 
Jouw dag als BOA/handhaver begint…

Lees meer Solliciteer

Fulltime BOA in opleiding

Amsterdam
Beveiliging 40

Jij bent een liefhebber van wet- en regelgeving. Wilt als fulltime BOA in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega’s. Jij mist hiervoor nu nog de opleiding, maar wilt alles op alles zetten om deze succesvol te doorlopen. En dat komt goed uit, want dat kan bij ons!

Lees meer Solliciteer

Fulltime BOA Parkeercontroleur (Handhaver), Arnhem

Arnhem
Beveiliging 40

Jij bent een liefhebber van wet- en regelgeving. Wilt als fulltime BOA Parkeercontroleur in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien. 

Lees meer Solliciteer

BOA cameraobservant, Tilburg

Tilburg
Beveiliging 36

Jij bent een liefhebber van wet- en regelgeving. Wilt als parttime/fulltime BOA in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega’s. In deze functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien.

Lees meer Solliciteer

BOA parkeercontroleur, Tilburg

Tilburg
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / handhaver in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Tilburg krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren.
 
Jouw dag als BOA/handhaver begint…

Lees meer Solliciteer

Parttime gastheer/gastvrouw (Toezichthouder), Amsterdam

Amsterdam
40

Als gastheer/gastvrouw ben jij hét aanspreekpunt van populaire recreatieplekken in Amsterdam. Je draagt als gastheer/gastvrouw bij tot een betere sfeer en ordelijk verloop op drukke momenten. Jij voelt je dan ook verantwoordelijk voor de leefbaarheid en straalt dat uit.

Lees meer Solliciteer