Enter an address to filter results.

Parttime fiscaal parkeercontroleur, Zandvoort

Zandvoort
Beveiliging 16

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt aan de slag als parttime fiscaal parkeercontroleur in een team van betrokken collega’s. In deze mooie functie binnen de gemeente Zandvoort krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren!
 
Jouw dag als fiscaal parkeercontroleur begint…
...In de gemeente Zandvoort met een briefing van de aanwezige teamleider, dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie! Deze start is op zaterdag of zondag om 09.30 uur. Na de briefing weet je precies waar en met wie je tijdens je dienst aan de slag gaat. Je checkt nog even je materialen waarna je te voet de gemeente Zandvoort in gaat! Aangezien je de hele dag in de buitenlucht werkt, ben je weersbestendig en laat je jezelf niet tegenhouden door een regenbui.

Lees meer Solliciteer

Fiscaal parkeercontroleur, Arnhem

Arnhem
Beveiliging 36

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / parkeercontroleur in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Arnhem krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren. Voor deze vacature is geen BOA certificaat vereist, indien je wel ervaring hebt als fiscalist.
 
Jouw dag als handhaver begint…
…In de gemeente Arnhem met een briefing van de aanwezige teamleider, uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Dit kan overdag zijn, maar natuurlijk ook in de avond. Na de briefing weet je precies in welke wijk en met welke collega’s jij tijdens je dienst werkzaam bent. Je checkt nog even je materialen waarna je de gemeente Arnhem in gaat. Natuurlijk kan het buiten, zoals in heel Nederland, nog wel eens regenen. Je bent dus weersbestendig en houdt ervan om in de buitenlucht te werken!

Lees meer Solliciteer

BOA parkeercontroleur, Tilburg

Tilburg
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / handhaver in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Tilburg krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren.
 
Jouw dag als BOA/handhaver begint…
…In de gemeente Amsterdam met een briefing van de aanwezige teamleider, uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Dit kan overdag zijn, maar natuurlijk ook in de avond. Na de briefing weet je precies in welke wijk en met welke collega’s jij tijdens je dienst werkzaam bent. Je checkt nog even je materialen waarna je de gemeente Tilburg in gaat. Natuurlijk kan het buiten, zoals in heel Nederland, nog wel eens regenen. Je bent dus weerbestendig en houdt ervan om in de buitenlucht te werken!

Lees meer Solliciteer

Fulltime BOA in opleiding

Amsterdam
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA in een team van betrokken collega’s. Je mist hiervoor nu nog de opleiding, maar wilt alles op alles zetten om deze succesvol te doorlopen. En dat komt goed uit, want dat kan bij ons!

Wat houdt de opleiding in:
Tijdens de opleiding doe je kennis op en leer je de regels die je daarna als handhaver in een gemeente kunt toepassen. De lesstof wordt klassikaal gegeven, met ondersteuning van digitaal lesmateriaal. Hierin vind je lesstof, oefeningen en proeftoetsen. De opleiding tot BOA bestaat uit 10 lesdagen en 2 examen dagen, verspreid over 7 weken met 2 lesdagen per week:

Lees meer Solliciteer

BOA Parkeercontroleur, Vlaardingen

Vlaardingen
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / handhaver in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Vlaardingen krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren.
 
Jouw dag als BOA/handhaver begint…
…In de gemeente Vlaardingen met een briefing van de aanwezige teamleider, uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Dit kan overdag zijn, maar natuurlijk ook in de avond. Na de briefing weet je precies in welke wijk en met welke collega’s jij tijdens je dienst werkzaam bent. Je checkt nog even je materialen waarna je de gemeente Vlaardingen in gaat. Natuurlijk kan het buiten, zoals in heel Nederland, nog wel eens regenen. Je bent dus weerbestendig en houdt ervan om in de buitenlucht te werken!

Lees meer Solliciteer

Fulltime BOA in opleiding

Amsterdam
Beveiliging 40

Jij bent een liefhebber van wet- en regelgeving. Wilt als fulltime BOA in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega’s. Jij mist hiervoor nu nog de opleiding, maar wilt alles op alles zetten om deze succesvol te doorlopen. En dat komt goed uit, want dat kan bij ons!

Ben je benieuwd naar hoe een dag als fulltime BOA in een gemeente er uitziet? Kijk dan naar deze vacature van BOA.

Wat houdt de opleiding in:
Tijdens de opleiding leer je de kennis en regels die jij straks als BOA in een gemeente moet toepassen. De lesstof wordt klassikaal gegeven met ondersteuning van digitaal lesmateriaal. Hierin vind je tekst, oefeningen en proeftoetsen. De opleiding bestaat uit 10 lesdagen en 2 dagen examen, verspreid over 1,5 maand met 2 lesdagen per week. 

• Rechts- en wetsbepalingen, theorie rechtskennis (6 dagen);
• Gespreks- en benaderingstechnieken (4 dagen);

Aan het eind van de opleiding kun je een combi bon invullen conform de eindtermen Algemene basisbekwaamheid van het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Lees meer Solliciteer

Parttime fiscaal parkeercontroleur

Amsterdam
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt aan de slag als parttime fiscaal parkeercontroleur in een team van betrokken collega’s. In deze mooie functie binnen de gemeente Amsterdam krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren! Of je nou fulltime, parttime of als bijbaan aan de slag wilt, wij maken het passend voor jou! Het is mogelijk om een contract te krijgen met maximaal 30 uur.
 
Jouw dag als fiscaal parkeercontroleur begint…
...In de gemeente Amsterdam met een briefing van de aanwezige teamleider, dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie! Deze start kan overdag zijn, maar ook in de avond of nacht. Na de briefing weet je precies waar en met wie je tijdens je dienst aan de slag gaat. Je checkt nog even je materialen waarna je in/op het voor jou bestemde voertuig stapt! Aangezien je de hele dag in de buitenlucht werkt, ben je weerbestendig en laat je jezelf niet tegenhouden door een regenbui.

Lees meer Solliciteer

Handhaver (BOA), Tilburg

Tilburg
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren.

 

 Jouw dag als BOA begint…

… In de gemeente Tilburg met een briefing van de aanwezige teamleider, dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie! Deze start kan overdag zijn, maar ook in de avond of nacht. Na de briefing weet je precies waar en met wie je tijdens je dienst aan de slag gaat. Ook vandaag ben jij de spin in het web voor de gemeente Tilburg. Vanuit jouw verantwoordelijkheidsgevoel ga je geen enkele uitdaging uit de weg en indien nodig en bevoegd treed jij daadkrachtig op.

Lees meer Solliciteer

Parttime DHW controleur

Utrecht
Beveiliging 40

Jij bent/was werkzaam als BOA in een van de mooie gemeenten die Nederland rijk is en hebt de DHW-opleiding succesvol doorlopen. Je wilt graag een parttime uitdaging met veel variatie binnen de werkzaamheden. Dat komt goed uit, want dan hebben wij een uitstekende vacature voor jou!

 Jouw dag als DHW controleur:
Als toezichthouder Drank- en Horecawet wordt je gekoppeld aan een collega. Samen gaan jullie in de weekenden op pad voor verschillende gemeenten. Aangezien er veel verschillende werkzaamheden zijn, is een dag nooit hetzelfde! De ene dag kan je gevraagd worden toezicht te houden bij een voetbalkantine, de andere dag mag je op bezoek bij supermarkten en slijterijen. Maar bezoekt natuurlijk ook veel evenementen en horecagelegenheden.

Lees meer Solliciteer

Parttime handhaver (BOA), Barendrecht

Barendrecht
Beveiliging 24

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt parttime aan de slag als BOA in een team van betrokken collega’s. In deze parttime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren.

 

 Jouw dag als BOA begint…

Lees meer Solliciteer