Enter an address to filter results.

Parttime / Fulltime brug- en sluiswachter, Alphen aan den Rijn

Alphen aan den Rijn
Beveiliging 40

Het vaarseizoen gaat weer van start! Voor het gebied Alphen aan de Rijn en Leiden zoeken wij een brug- en sluiswachter. Voor deze vacature is alleen een klein vaarbewijs vereist!Jouw dag als brug- en sluiswachter begint...…op een van de vele bruggen of sluizen in de omgeving Alpen aan de Rijn en Leiden. Je begint je dienst met het uitschakelen van het alarm, het inloggen op de computer en natuurlijk het aanzetten van het koffiezetapparaat! Als de computer is opgestart begin je met het schouwen van het te bedienen object en de directe omgeving. Natuurlijk controleer je ook alle zichtbare onderdelen van het object om te controleren of alles naar behoren werkt. Als er geen bijzonderheden zijn geconstateerd, geef je aan dat de brug of sluis bedient kan worden en is het wachten op de eerste klant!Als brug- en sluiswachter werk je in een herkenbaar uniform en ga je vanuit je verantwoordelijkheidsgevoel geen uitdaging uit de weg. Natuurlijk ben je ook het eerste aanspreekpunt voor het verkeer op het water én het verkeer op de weg. 

Lees meer Solliciteer

Fiscaal parkeercontroleur, Arnhem

Arnhem
Beveiliging 36

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / parkeercontroleur in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Arnhem krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren. Voor deze vacature is geen BOA certificaat vereist, indien je wel ervaring hebt als fiscalist. Jouw dag als handhaver begint……In de gemeente Arnhem met een briefing van de aanwezige teamleider, uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Dit kan overdag zijn, maar natuurlijk ook in de avond. Na de briefing weet je precies in welke wijk en met welke collega’s jij tijdens je dienst werkzaam bent. Je checkt nog even je materialen waarna je de gemeente Arnhem in gaat. Natuurlijk kan het buiten, zoals in heel Nederland, nog wel eens regenen. Je bent dus weersbestendig en houdt ervan om in de buitenlucht te werken!Als BOA / parkeercontroleur speel je eens belangrijke rol in onze maatschappij. In de gemeente Arnhem ben jij verantwoordelijk voor het parkeerbeleid.

Lees meer Solliciteer

Fulltime BOA in opleiding

Amsterdam
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA in een team van betrokken collega’s. Je mist hiervoor nu nog de opleiding, maar wilt alles op alles zetten om deze succesvol te doorlopen. En dat komt goed uit, want dat kan bij ons!Wat houdt de opleiding in:Tijdens de opleiding doe je kennis op en leer je de regels die je daarna als handhaver in een gemeente kunt toepassen. De lesstof wordt klassikaal gegeven, met ondersteuning van digitaal lesmateriaal. Hierin vind je lesstof, oefeningen en proeftoetsen. De opleiding tot BOA bestaat uit 10 lesdagen en 2 examen dagen, verspreid over 7 weken met 2 lesdagen per week:

Lees meer Solliciteer

BOA Parkeercontroleur, Vlaardingen

Vlaardingen
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / handhaver in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Vlaardingen krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren. Jouw dag als BOA/handhaver begint……In de gemeente Amsterdam met een briefing van de aanwezige teamleider, uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Dit kan overdag zijn, maar natuurlijk ook in de avond. Na de briefing weet je precies in welke wijk en met welke collega’s jij tijdens je dienst werkzaam bent. Je checkt nog even je materialen waarna je de gemeente Vlaardingen in gaat. Natuurlijk kan het buiten, zoals in heel Nederland, nog wel eens regenen. Je bent dus weerbestendig en houdt ervan om in de buitenlucht te werken!Als BOA parkeercontroleur speel je eens belangrijke rol in onze maatschappij. In de gemeente Amsterdam ben jij verantwoordelijk voor het parkeerbeleid. Binnen jouw bevoegdheid controleer je of er parkeerbelasting is betaald en of er geparkeerd is op de daarvoor aangewezen plekken.

Lees meer Solliciteer

BOA parkeercontroleur, Tilburg

Tilburg
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / handhaver in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Tilburg krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren. Jouw dag als BOA/handhaver begint……In de gemeente Amsterdam met een briefing van de aanwezige teamleider, uiteraard onder het genot van een kopje koffie. Dit kan overdag zijn, maar natuurlijk ook in de avond. Na de briefing weet je precies in welke wijk en met welke collega’s jij tijdens je dienst werkzaam bent. Je checkt nog even je materialen waarna je de gemeente Tilburg in gaat. Natuurlijk kan het buiten, zoals in heel Nederland, nog wel eens regenen. Je bent dus weerbestendig en houdt ervan om in de buitenlucht te werken!Als BOA parkeercontroleur speel je eens belangrijke rol in onze maatschappij. In de gemeente Amsterdam ben jij verantwoordelijk voor het parkeerbeleid. Binnen jouw bevoegdheid controleer je of er parkeerbelasting is betaald en of er geparkeerd is op de daarvoor aangewezen plekken.

Lees meer Solliciteer

Parttime fiscaal parkeercontroleur

Amsterdam
Beveiliging 40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt aan de slag als parttime fiscaal parkeercontroleur in een team van betrokken collega’s. In deze mooie functie binnen de gemeente Amsterdam krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren! Jouw dag als fiscaal parkeercontroleur begint…...In de gemeente Amsterdam met een briefing van de aanwezige teamleider, dit natuurlijk onder het genot van een kopje koffie! Deze start kan overdag zijn, maar ook in de avond of nacht. Na de briefing weet je precies waar en met wie je tijdens je dienst aan de slag gaat. Je checkt nog even je materialen waarna je in/op het voor jou bestemde voertuig stapt! Aangezien je de hele dag in de buitenlucht werkt, ben je weerbestendig en laat je jezelf niet tegenhouden door een regenbui.Als Fiscaal Parkeercontroleur ben je natuurlijk alert op jouw directe omgeving. Aangezien je in een herkenbaar uniform gekleed gaat, zal je ook inwoners en toeristen moeten informeren en verwijzen. Jij kent Amsterdam dan ook op je duimpje! Daarnaast kan er tijdens een incident of calamiteit ook beroep op je worden gedaan en zal je vanuit je functie juist moeten handelen.

Lees meer Solliciteer

Fulltime BOA in opleiding

Amsterdam
Beveiliging 40

Jij bent een liefhebber van wet- en regelgeving. Wilt als fulltime BOA in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega’s. Jij mist hiervoor nu nog de opleiding, maar wilt alles op alles zetten om deze succesvol te doorlopen. En dat komt goed uit, want dat kan bij ons!Ben je benieuwd naar hoe een dag als fulltime BOA in een gemeente er uitziet? Kijk dan naar deze vacature van BOA.Wat houdt de opleiding in:Tijdens de opleiding leer je de kennis en regels die jij straks als BOA in een gemeente moet toepassen. De lesstof wordt klassikaal gegeven met ondersteuning van digitaal lesmateriaal. Hierin vind je tekst, oefeningen en proeftoetsen.

Lees meer Solliciteer

Medewerker Personeelsplanning City 360

Zwolle
Administratie 40

City 360 is de organisatie, met landelijke dekking, waarbij de dienstverlening om leefbaarheid, kwalitatief toezicht en naleving gaat. Op diverse projecten, van zowel korte als lange duur realiseert City360 voor ruim 50 gemeentes het toezicht en de handhaving. City360 is hiervoor de betrouwbare, servicegerichte en flexibele partner in veiligheid. City 360 staat voor zekerheid. Als marktleider in de toezicht en handhaving branche borgen wij dagelijks de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Om deze positie verder te versterken zoeken wij per direct een fulltime medewerker personeelsplanning City 360. De afdeling Planning zorgt voor een efficiënte inzet van personeel, materialen en vervoer naar de diverse projecten in Nederland. De afdeling wordt gezien als het kloppende hart van de organisatie. Als Personeelsplanner ben je voornamelijk bezig met het inplannen van medewerkers op diverse projecten door heel Nederland. Hierbij houd je rekening met reisafstanden, ervaring van medewerkers (teamsamenstelling) en wensen van de onze opdrachtgevers. Ook zorg je ervoor dat de medewerkers over de juiste projectinformatie beschikken.

Lees meer Solliciteer

Projectmanager City 360

Zwolle
Projectmanagement 40

City 360 is de organisatie, met landelijke dekking, waarbij de dienstverlening om leefbaarheid, kwalitatief toezicht en naleving gaat. Op diverse projecten, van zowel korte als lange duur, realiseert City360 voor ruim 100 gemeentes het toezicht en de handhaving. City360 is hiervoor de betrouwbare, servicegerichte en flexibele partner in veiligheid. City 360 staat voor zekerheid. Als marktleider in de toezicht en handhaving branche borgen wij dagelijks de kwalitatief hoogwaardige dienstverlening bij onze opdrachtgevers. Om deze positie verder te versterken zoeken wij per direct een daadkrachtige fulltime project-/accountmanager. Als Project-/ Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de volledige implementatie van projecten en het accountmanagement hierna. Je bent voor onze key- accounts het eerste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat de interne afdelingen voorzien worden van de juiste informatie om de opdracht tot een succes te maken. Je zorgt voor een vlekkeloze opstart, borgt tijdens de uitvoering de kwaliteit van de dienstverlening en staat hierdoor voortdurend in contact met de opdrachtgever.

Lees meer Solliciteer

Junior Personeelsplanner

Zwolle
Administratie 40

Als landelijk marktleider is Traffic Support dé specialist in verkeer & veiligheid tijdens evenementen, wegwerkzaamheden en calamiteiten. Elke dag staat Traffic Support met ruim 500 medewerkers klaar om waar ook in Nederland maximale doorstroming en optimale bereikbaarheid in het verkeer te realiseren. Traffic Support staat voor betrouwbare kwaliteit en zekerheid. Per direct is Traffic Support op zoek naar een fulltime Junior Personeelsplanner.De Medewerker Planning zorgt voor een efficiënte inzet van personen en vervoer naar de diverse projecten. Als planner houd je je bezig met poolbeheer van alle verkeersregelaars en deel je de medewerkers in op de verschillende projecten verdeeld over Nederland, denk hierbij  bijvoorbeeld aan grote evenementen als Defqon en Mysteryland, maar ook de plaatselijke wegwerkzaamheden. Daarnaast word je in roulatie ingezet als project assistent, hierbij ben jij verantwoordelijk van het in goede banen leiden van de dag. Hierbij kun je denken het vervangen van zieke medewerkers of het invullen van last-minute uitvragen van opdrachtgevers.Kerntaken:

Lees meer Solliciteer