Enter an address to filter results.

Fulltime BOA in opleiding

Amsterdam
Beveiliging 40

Jij bent een liefhebber van wet- en regelgeving. Wilt als fulltime BOA in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega’s. Jij mist hiervoor nu nog de opleiding, maar wilt alles op alles zetten om deze succesvol te doorlopen. En dat komt goed uit, want dat kan bij ons!

Lees meer Solliciteer

Handhaver (BOA), Amsterdam

Amsterdam
40

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo doorgroeimogelijkheden te creëren.

Lees meer Solliciteer

Toezichthouder OV Arnhem/Nijmegen

Arnhem
40

Voel jij je medeverantwoordelijk voor de leefbaarheid in onze maatschappij? Is communiceren en helpen voor jou vanzelfsprekend? Ben je opzoek naar een vaste baan voor 36 uur? Dan wordt het hoog tijd dat we elkaar ontmoeten.

Lees meer Solliciteer

Receptioniste/ Telefoniste

Zwolle
Facilitair 20

Ben jij klantgericht en gastvrij? Heb je goede contactuele en communicatieve eigenschappen met daarbij een prettige telefoonstem? Ben je representatief en verzorgd?
 
Safety Group is met merken als Traffic Support (verkeersregelaars), City360 (toezichthouders en handhavers) en Crowd Support (evenementenbeveiligers) één van Nederlands grootste dienstverleners.  
 
Per direct is de Safety Group op zoek naar een
 

Lees meer Solliciteer

Fulltime Handhaver Drachten

Drachten
Beveiliging 36

Jij bent een liefhebber van wet- en regelgeving. Wilt als fulltime BOA in een prachtige gemeente werken en dat in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie als BOA krijg jij de kans om jezelf te laten zien. 

Lees meer Solliciteer

Junior Personeelsplanner

Zwolle
Administratie 40

Als landelijk marktleider is Traffic Support dé specialist in verkeer & veiligheid tijdens evenementen, wegwerkzaamheden en calamiteiten. Elke dag staat Traffic Support met ruim 500 medewerkers klaar om waar ook in Nederland maximale doorstroming en optimale bereikbaarheid in het verkeer te realiseren. Traffic Support staat voor betrouwbare kwaliteit en zekerheid.

Lees meer Solliciteer

Parttime BOA Parkeercontroleur Diemen

Diemen
24

Voel jij je medeverantwoordelijk voor de leefbaarheid in onze maatschappij? Is communiceren en helpen voor jou vanzelfsprekend? Ben jij gek op het denken in oplossingen en is observeren jouw tweede natuur? Dan wordt het hoog tijd dat we elkaar ontmoeten. Want City 360 zoekt Buitengewoon goede BOA’s.

Lees meer Solliciteer

BOA Handhaver Eindhoven

Eindhoven
40

Voel jij je medeverantwoordelijk voor de leefbaarheid in onze maatschappij? Is communiceren en helpen voor jou vanzelfsprekend? Ben jij gek op het denken in oplossingen en is observeren jouw tweede natuur? Dan wordt het hoog tijd dat we elkaar ontmoeten. Want City360 zoekt Buitengewoon goede BOA’s.

Lees meer Solliciteer

BOA Parkeercontroleur Noordwijk

Noordwijk
36

Je bent een liefhebber van wet- en regelgeving en wilt fulltime aan de slag als BOA / handhaver in een team van betrokken collega’s. In deze fulltime functie binnen het parkeerbeheer van de gemeente Noordwijk krijg jij de kans om jezelf te laten zien en zo interne doorgroeimogelijkheden te creëren.
 
Jouw dag als BOA/handhaver begint…

Lees meer Solliciteer

Medewerker P&O Traffic Support

Zwolle
HR 40

Herken jij je in de woorden klantgerichtheid, organisatietalent en oplossingsgerichtheid? Ben jij heel goed in staat om prioriteiten te stellen en ben je stressbestendig? Is integriteit voor jou belangrijk?
 

Lees meer Solliciteer