Enter an address to filter results.

BOA Parkeercontroleur

Tilburg
Beveiliging 40

In Tilburg ben jij verantwoordelijk voor het parkeerbeleid van de gemeente. Jij controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting hebben betaald en of er geparkeerd is op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat stevig in je schoenen wanneer je een naheffingsaanslag oplegt en je staat mensen in Tilburg met een glimlach te woord wanneer ze bij jou komen met vragen over parkeren.

Lees meer Solliciteer

BOA Parkeercontroleur

Arnhem
Beveiliging 40

In Arnhem ben jij verantwoordelijk voor het parkeerbeleid van de gemeente. Jij controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting hebben betaald en of er geparkeerd is op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat stevig in je schoenen wanneer je een naheffingsaanslag oplegt en je staat mensen in Arnhem met een glimlach te woord wanneer ze bij jou komen met vragen over parkeren.

Lees meer Solliciteer

BOA in Opleiding

Amsterdam
Beveiliging 36

Tijdens de opleiding tot boa doe je kennis op over wet- en regelgeving en hoe je mensen aanspreekt die je daarna als handhaver in Amsterdam toepast. De lesstof wordt klassikaal besproken met ondersteuning van digitaal lesmateriaal. Hierin vind je lesstof, oefeningen, en proeftoetsen. De opleiding tot BOA bestaat uit 13 lesdagen en 3 examendagen, verspreid over 10 weken met 2 lesdagen per week:

Lees meer Solliciteer

Brugwachter Kaag en Braassem

Leiden
Beveiliging 32

Als brugwachter...

Lees meer Solliciteer

Integrale BOA

Amsterdam
36

In Amsterdam houd jij toezicht en ben jij verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving van de gemeente. Omdat jij als integrale handhaver optreedt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn voor jou. Wanneer er overlast is, gebruik jij jouw bevoegdheden en je vlotte babbel om het probleem aan te pakken. Je hebt een scherp oog voor bijvoorbeeld afval dat verkeerd wordt aangeboden.

Lees meer Solliciteer

Integrale BOA

Almelo
40

In Almelo houd jij toezicht en ben jij verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving van de gemeente. Omdat jij als integrale handhaver optreedt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn voor jou. Wanneer er overlast is, gebruik jij jouw bevoegdheden en je vlotte babbel om het probleem aan te pakken. Je hebt een scherp oog voor bijvoorbeeld afval dat verkeerd wordt aangeboden.

Lees meer Solliciteer

Integrale BOA

Gorinchem
40

In Gorinchem houd jij toezicht en ben jij verantwoordelijk voor de handhaving van de wet- en regelgeving van de gemeente. Omdat jij als integrale handhaver optreedt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn voor jou. Wanneer er overlast is, gebruik jij jouw bevoegdheden en je vlotte babbel om het probleem aan te pakken. Je hebt een scherp oog voor bijvoorbeeld afval dat verkeerd wordt aangeboden.

Lees meer Solliciteer

BOA Parkeercontroleur

Hilversum
Beveiliging 36

In Hilversum ben jij verantwoordelijk voor het parkeerbeleid van de gemeente. Jij controleert of inwoners en bezoekers parkeerbelasting hebben betaald en of er geparkeerd is op de daarvoor aangewezen plekken. Je staat stevig in je schoenen wanneer je een naheffingsaanslag oplegt en je staat mensen in Hilversum met een glimlach te woord wanneer ze bij jou komen met vragen over parkeren.

Lees meer Solliciteer

DHW Controleur

Nederland
Beveiliging 40

Als DHW-controleur houd jij toezicht op de Drank- en Horecawet in verschillende gemeentes. Omdat je in verschillende gemeentes en onder verschillende omstandigheden werkt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn voor jou. De ene dag houd je toezicht bij een voetbalkantine, de andere dag controleer je supermarkten en slijterijen op de naleving van de DHW. Daarnaast zul je regelmatig toezicht houden op evenementen en horecagelegenheden.

Lees meer Solliciteer

DHW Controleur

Peel en Maas
Beveiliging 40

Als DHW-controleur houd jij toezicht op de Drank- en Horecawet in Peel en Maas. Omdat je in verschillende gemeentes en onder verschillende omstandigheden werkt, zal geen enkele dag hetzelfde zijn voor jou. De ene dag houd je toezicht bij een voetbalkantine, de andere dag controleer je supermarkten en slijterijen op de naleving van de DHW. Daarnaast zul je regelmatig toezicht houden op evenementen en horecagelegenheden.

Lees meer Solliciteer